Company of Heroes 2 er avslørt

Heltene legger turen til østfronten.

Oppdatering: På Companyofheroes.com er det nå klistret en Company of Heroes 2-logo og noe som ser ut til å være kyrillisk skrift nedenfor. Dermed kan det se ut til at spillets eksistens er bekreftet. Den opprinnelige artikkelen fortsetter nedenfor.

Det begynner å bli noen år siden sanntidsstrategispillet Company of Heroes imponerte fletta av spillere og kritikere. Spillet ble sluppet til PC i 2006, og fikk utvidelser i 2007 og 2009.

Etter det har det vært stille, frem til nå.

Til østfronten

I neste utgave av spillblekka PC Gamer, skal etter sigende nemlig en oppfølger, Company of Heroes 2, avsløres.

I hvert fall dersom vi skal tro en forumbruker hos NeoGAF, som tilsynelatende har fotografert forsiden av det kommende nummeret.

Det er sparsomt med detaljer om det nye spillet foreløpig, men det kan se ut til at spillets hovedkampanje finner sted på østfronten, hvor du skal styre de russiske styrkene i kampen mot nazistene.

Blant annet nevnes det at vinterværet vil spille inn på hendelsene, hvor snø sørger for å sakke ned troppene dine, men samtidig gi mulighet for dekning.

Spillet skal etter planen lanseres en gang til neste år, og det antas at det atter igjen er Relic som skal stå bak utviklingen.

Mer informasjon kommer forhåpentligvis snart, når bladet er i handelen.

Les også: Anmeldelsen av Company of Heroes

Toppbildet er hentet fra Company of Heroes: Tales of Valor.

Siste fra forsiden