Crimson Dragon lar deg fly drager

Den åndelige oppfølgeren til hyllede Panzer Dragoon tar form.

For to år siden meldte vi om at Yukio Futatsugi, dirigenten bak den hyllede actionserien Panzer Dragoon, jobbet på en åndelig oppfølger til drageserien. Prosjektet bar kodenavnet Project Draco og gjorde klart for landing i fjor. Siden den gang har det vært stille.

Sånn ser Crimson Dragon ut.

Nå flakser spillet med vingene igjen, og har dukket opp med den endelige tittelen Crimson Dragon. Første flyvetur kan ventes i løpet av året, når spillet svever mot Xbox Live Arcade, ifølge Famitsu (via Gamespot).

Styrer med armene

Som i Panzer Dragoon-spillene skal man styre en drage gjennom sterkt dirigerte brett i en såkalt rail shooter. Bevegelseskontrolleren Kinect ser ut til å bli hovedmåten å styre på, uten at vi vet om det skal gå greit å bruke spaken i stedet. Man får skreddersy egen drage og spille sammen med opptil tre andre ryttervenner og deres hjemmesnekrede flyvekompiser.

Ved å hive rundt på høyrearmen skal du visstnok kunne markere fiender og skyte dem med ordinærangrepet, der boks med venstrearmen aktiverer spesialangrep du kun har et begrenset antall av.

Sist gang vi så Panzer Dragoon-serien var med Orta til den første Xbox-en. Vår anmelder kalte det intet mindre enn et mesterverk.

Siste fra forsiden