Dark Souls kan komme til PC

Men da må spillerne vise nok interesse for det knallharde rollespillet.

Som den åndelige oppfølgeren til ubarmhjertige Demon's Souls hadde Dark Souls mye å leve opp til. Til tross for at opplevelsen ikke var like skarp og spennende denne gangen, var den adskillig mer raffinert og velbalansert. Det uhyre vanskelige og dystre rollespillet er noe helt for seg selv.

Dark Souls.

Enn så lenge kan det kun spilles på PlayStation 3 og Xbox 360, men det kan forandre seg. En ansatt hos den spillets utgiver i vesten, Namco Bandai, har sagt at en PC-versjon kan være aktuell om spillerne viser nok interesse, ifølge et innlegg på selskapets offisielle forum (via RPS).

Administratoren, som går under aliaset shoupinou, mener at spillet ikke er et «hundre prosent typisk konsollspill», og at en overføring er fullt mulig. Deretter forklarer han at interessen må måles på ordentlig vis, for eksempel gjennom en underskriftsliste.

Resultatet ble denne underskriftskampanjen, hvor nærmere 44 000 spillere har etterlatt det digitale kjennemerket sitt. Har du lyst til å spille et av de siste årenes vanskeligste og mest utilgivende rollespill i kontorstolen eller med tastaturet, er det altså bare å signere.

Les også: Vårt intervju med produsenten av Dark Souls
Les også: Sadistisk avstraffing av tjuvstartere

Siste fra forsiden