Dark Souls skal terrorisere Windows

Actionrollespillets Prepare To Die-utgave har fått slippdato til PC.

LAS VEGAS (Gamer.no): 2012 har allerede skrevet seg inn i spillhistorien som året da det lønte seg å mase på favorittutviklerne sine. Først ble Mass Effect-utvikleren BioWare overbevist av en solid bunt tilhengere om at seriens tredjekapittel trenger en fyldigere slutt.

Nå har også Dark Souls-utviklerne lyttet til noen hengivne masekråker og annonsert en Windows-utgave av det hyllede actionrollespillet fra i fjor.

Det blir et gjensyn med denne kisen.

Nye sluttbosser

Dark Souls: Prepare To Die Edition kommer den 24. august i år, og skal blant annet by på tilleggsområder og nye sluttbosser med hissige navn som Black Dragon og Guardian of the Tomb. Det annonserte utgiver Namco Bandai under et pressearrangement i Las Vegas i kveld, hvor Gamer.no deltar.

Spillet får en flerspillerdel via Game For Windows Live-systemet, og skal utgis både fysisk og digitalt.

I utgangspunktet skulle den åndelige oppfølgeren til Demon's Souls kun komme til PlayStation 3 og Xbox 360, en glimrende versjon vår anmelder satte stor pris på, men de japanske utgiverne lot seg altså overbevise av entusiastiske fans. Så får vi se om det slår like godt an som Alan Wakes Windows-versjon.

Les også: Vårt intervju med Dark Souls-produsenten

Vi fikk denne informasjonen under et pressearrangement i regi av Namco Bandai i Las Vegas. Turen dit og oppholdet betales av dem.

Siste fra forsiden