De mest populære Xbox 360-spillene i 2011

Sports- og skytespill dominerte Microsoft-konsollen i fjor.

Xbox Live er en av de aller største sentralene for nettspilling, uavhengig av konsoll, og binder sammen spillere i brorparten av Xbox 360-ens massive spillbibliotek. Nå er det klart hvilke spill som har skapt aller størst interesse over tjenesten, ifølge Major Nelsons blogg (via Eurogamer).

Sports- og skytespill dominerer Xbox Live. Dette er FIFA 12.

Call of Duty-serien har tradisjonelt sett vært svært stor på Microsoft-konsollen, og Black Ops topper fortsatt statistikken etter at det satte en ny rekord for samtidige spillere på Xbox Live i fjor. Det ferskeste spillet i serien, Modern Warfare 3, kom deretter på en andreplass.

Skytespillene hersker

Dominansen blir total når vi vet at det tredje mest spilte produktet på Xbox Live i 2011 var Call of Duty: Modern Warfare 2. Deretter følger skytespillene Halo: Reach og Battlefield 3. Man må altså ned til sjette plass for å finne det første spillet av en annen sjanger, nemlig kritikervinneren The Elder Scrolls V: Skyrim.

Gears of War 3 befinner seg på sjuende plass, og etterfølges av en klase sportsspill med FIFA 12, FIFA 11 og Madden NFL 12 – i den rekkefølgen.

Av de 20 mest spilte utgivelsene på Xbox 360 i fjor, var det faktisk bare to som ikke hadde noe med skyting eller idrett å gjøre: Forza Motorsport 4 og nevnte Skyrim.

Det mest spilte Xbox Live Arcade-spillet i fjor ble Pinball FX 2 fra 2010, og over Windows-tjenesten Games for Windows Live var det Age of Empires Online som ble spilt mest.

Du kan se resten av listene i den nevnte bloggen, som tilhører Xbox Lives programdirektør Larry Hryb.

Les også: Disse spillene ble piratkopiert mest i 2011
Les også: Dette er våre spillfavoritter fra 2011
Les også: Disse spillene gleder vi oss til i 2012

Siste fra forsiden