Death Stranding

Death Stranding-trailer viser en ny mystisk figur

«Heartman» har en ganske så spesiell egenskap.

I forbindelse med Comic-Con-messen i San Diego forrige uke fikk vi servert en ny trailer fra den ennå enigmatiske, nye spilltittelen fra Metal Gear-skaperen Hideo Kojima.

I den nye Death Stranding-traileren introduseres en figur vi hittil ikke har stiftet bekjentskap med. Figuren heter Heartman og spilles av den danske filmregissøren Nicholas Winding Refn.

Refn har blant annet stått bak filmer som Drive og den danske Pusher-trilogien. Han har flere ganger jobbet med skuespilleren Mads Mikkelsen, som også figurerer i Death Stranding.

Skjermbilde fra traileren.
Skjermdump/YouTube

Hjertestans hvert 21. minutt

I forbindelse med traileren la Kojima ut en Twitter-melding hvor han forteller at Heartman er belemret med den noe uvanlige egenskapen at hjertet hans stanser hvert 21. minutt.

Etter å ha tilbragt tre minutter i de dødes verden gjenopplives figuren ved hjelp av en AED (Automated External Defibrillators), eller halvautomatisk defibrillator på norsk. Hva dette betyr er som vanlig uklart, men vi vet allerede at døden spiller en sentral rolle i spillet, og at spillet opererer med en ukonvensjonell tilnærming til det å dø.

Vi får også vite at Heartman bedriver iherdig forskning for å komme til bunns i Death Stranding-fenomenet. Akkurat dette fenomenet er har vi som kjent ennå ikke fått en komplett forklaring på.

Death Stranding ble først avduket på E3-messa i 2016, året etter Kojimas mye omtalte brudd med Metal Gear-eier Konami. Det dreier seg om et actionspill satt i en åpen verden, og tidligere trailere har gitt oss innsikt i spillets mange grøss og blodtørstige beist.

Spillet skal slippes til PlayStation 4 den 8. november i år.

Les også: Kojima kommer med nye drypp om mystiske Death Stranding »

Siste fra forsiden