Det neste Five Nights at Freddy’s-spillet blir ikke en grøsser

Utvikleren annonserer rollespill med Freddy Fazbear og gjengen.

Scott Cawthon

Five Nights at Freddy’s 4 blir likevel ikke det siste eventyret for seriens grusomme mekaniske dukker, melder utvikler Scott Cawthon på spillets Steam-side. Selv om det fjerde spillet markerte slutten på seriens historie forteller Cawthon at han ikke var helt klar til å gi slipp på Freddy Fazbear og gjengen:

– Jeg ønsket å bruke figurene på en ny og morsom måte fordi jeg er så glad i dem, og jeg gledet meg til å lage en type spill som jeg ikke har lagd på veldig lenge, forteller Cawthon.

Denne koselige karen blir en av mange du kan spille som i Five Nights at Freddy's World.
Scott Cawthon

Det neste spillet i serien – som har fått navnet Five Nights at Freddy’s World – blir nemlig ikke en grøsser, men et rollespill der Cawthons kjære figurer spiller hovedrollene. Med et stort utvalg av de skumle dukkene vil spillere kunne danne grupper for å overvinne spillets utfordringer.

Langt større enn forgjengerne

Akkurat hva spillet går ut på kunne Cawthon ikke si noe om, men Five Nights at Freddy’s World skal være langt større enn de tidligere spillene i serien. Samtidig understreker han at det absolutt ikke er snakk om et Five Nights at Freddy’s 5:

– Det er veldig viktig for meg å si igjen at det ikke kommer et Five Nights at Freddy’s 5. Historien er ferdigfortalt og det nye spillet vil ikke endre på det.

Da det fortsatt er tidlig i utviklingen ville han ikke spekulere i når vi kan vente oss spillet, men det vil komme til PC, iOS og Android.

Capcom satser fortsatt på grøss i ny Resident Evil-samlepakke.
Gjenopplev begynnelsen på zombie-marerittet »

Siste fra forsiden