Diablo III har fått et slags slippvindu

Det notorisk utsatte actionrollespillet venter til snøen er borte.

Stadig perfeksjonistiske Blizzard gjorde det nylig klart at de fortsatt skroter og legger til viktige spillsystemer i Diablo III. Det har forårsaket nok en utsettelse for det etterlengtede storspillet.

Sånn kan Diablo III se ut.

Activision Blizzard lanserte i dag en finansrapport, som avslører at Diablo III ikke utgis før andre kvartal av 2012, ifølge Gamespot. Det går altså imot planene om å utgi det i starten av året, slik de først planla.

Kun to Blizzard-spill i år

Betaversjonen av spillet tøffer fortsatt fremover, og den samme rapporten nevner at det går bra med både den og testingen av det kontroversielle auksjonshuset – som lar deg benytte ekte penger.

Samtidig er det klart at Blizzard kun ønsker å utgi ett annet spill enn tredje kapittel i actionserien. Det betyr at enten World of Warcraft: Mists of Pandaria eller StarCraft II: Heart of the Swarm må vente til 2013.

De trofaste Blizzard-fansene der ute er nok vant til å vente på dette punktet. Alle andre kan jo slå ihjel litt tid med våre inntrykk fra spillets solide betaversjon, eller vårt tilbakeblikk på den klassiske forgjengeren.

Les også: – Diablo III føles best med håndkontrollere
Les også: Bygger konsollversjonen av Diablo III på nytt

Siste fra forsiden