Dota 2 bans

Dota 2-spillere våknet til uhorvelig lange utestengelser

Snakkes i 2038, da.

Ai.
YeezyReseller, reddit

For tiden ruller Valve ut en ny Matchmaking-oppdatering til Dota 2 i forbindelse med den nye sesongen for rangert spill. En av tingene utviklerne pekte på i oppdateringsinnlegget er at de ønsket å straffe spillere «med eksepsjonelt lav oppførselsscore». Det ser ut til at flere spillere har fått føle nettopp det på kroppen nå.

På reddit (via Kotaku) har det dukket opp et knippespillere som uttrykker frustrasjon over at de har blitt utestengt fra å finne kamper. Og ikke bare i et par uker, men i hele 19 år, frem til 2038.

Som forventet godter kommentarfeltet under innleggene seg over utestengelsene. Og joda, når det er snakk om folk som kjøper kontoer for å få seg en høyere rankering, eller spillere som jukser, eller stikker av fra majoriteten av kampene de spiller, så er det en slags rettferdighet i det.

Enkelte kommer dog med andre forslag om hva Valve kan gjøre i stedet for å stenge spillerne ute i så lang tid. Én reddit-bruker foreslår å plassere de utestengte i en egen «low priority»-kategori, slik at de kun får spille med hverandre, mens en annen – med glimt i øyet – foreslår at alle utestengte spillere bør tvinges til å spille kortspillet Artifact, og at straffen reduseres med 5 år for hver 150-ende time.

Dota 2 ble først sluppet i 2013, og har siden da beholdt en posisjon som et av de største MOBA-spillene. Den årlige The International-turneringen, der verdens beste lag tevler om en gigantisk premiepott, regnes som en av de største e-sportbegivenhetene hvert år. I år hadde vi faktisk en nordmann med i turneringen.

Valves straff er likevel ikke den hardeste vi har sett:
Jukset i Guild Wars 2: Utviklerne kledde ham naken, drepte ham og slettet kontoen »

Siste fra forsiden