EA vil lage Need for Speed-film

Spillgiganten er på frierferd i Hollywood.

Det er ikke bare filmer det lages spill av, også spill tar med jevne mellomrom turen til det hvite lerretet. Denne gangen er det EA som ønsker å ta en tur til en kino nær deg.

The Fast and the Furious-konkurrent

Inspirert av suksessen til bilfilmserien The Fast and the Furious har EA nå hyret inn manusforfatterbrødrene George og John Gatins, melder Variety.

Action i Need for Speed: The Run.

Gatins-brødrene har fått i oppdrag å tilpasse Need for Speed-serien til et format som passer en kinofilm. John Gatins og EA vil være produsenter, og United Talent Agency har ansvaret for å tilby prosjektet til de ulike filmstudioene i glitterbyen.

Ifølge bysladderen er både Warner Bros., Sony og Paramount interessert i tittelen, som ville kunne være et alternativ til Universals The Fast and the Furious-serie.

Det skal være snakk om at det har kommet inn bud på syvsifrede dollarsummer, og Paramount skal etter sigende ligge i tet.

Hittil har det kommet 18 spill i Need for Speed-serien, hvor Need for Speed: The Run fra november i fjor er siste spill ut. Før The Run ble sluppet, hadde serien hanken inn over 100 millioner dollar for EA.

Hvem som ender opp med å lage Need for Speed-filmen, og når den eventuelt kommer, er ennå ikke kjent.

Les også: Ti spill som kunne gjort seg godt på filmlerretet

Siste fra forsiden