– Elder Scrolls Online annonseres i mai

Et massivt nettrollespill i Skyrim-universet avdukes angivelig snart.

Selvsagt har det vært prat om et massivt nettrollespill satt til den kritikerroste The Elder Scrolls-serien, noe annet hadde vært å undergrave verdenens kvaliteter som et omfattende og mektig fantasiunivers. Nå har ryktene blusset opp igjen.

Dette hender visst lenge etter når Elder Scrolls Online angivelig foregår.

Arnestedet er en industrikilde som angivelig har fortalt Tom's Guide at Skyrim-utviklerne annonserer Elder Scrolls Online neste måned. Han forblir selvsagt anonym.

I gamledager

MMO-et skal visstnok finne sted hele 1000 år før fjorårets tilskudd til den store serien, i det historien beskriver som den andre æraen. Det vil si flere hundre år før selv det tidligste Elder Scrolls-spillet.

Kilden har ingen informasjon om hvilke figurer man får styre, men grovinndelingen skjer visst gjennom tre fraksjoner representert ved en rovfugl, en drage og en løve. Mer informasjon skal altså komme i mai, samtidig som Bethesda visstnok går med planer om å vise det frem på Quakecon – det årlige datapartyet som arrangeres av id Software.

Zenimax, som eier både id og Bethesda, stiftet et massivt nettrollespillstudio i 2007, og det er all grunn til å tro at de har et MMO i emmingen. For to år siden, midt under de hissigste forhandlingene med Interplay om Fallout-rettighetene, kom det for øvrig frem at opptil 100 mennesker hos Zenimax har jobbet på et World of Warcraft-lignende MMO i årevis

Så får vi se om det er satt til Nim og Tamriel, eller et annet univers. De eier jo som kjent rettighetene til et Fallout-MMO også, og har tidligere argumentert mot et Elder Scrolls Online.

Om ryktene skulle stemme, er det vel ikke helt usannsynlig at vi får en liten smakebit på E3 i sommer, hvor vi sender tre ivrige journalister.

Les også: Skyrim er mye større enn vi tror
Les også: Lag ditt eget Skyrim

Siste fra forsiden