– Epic Mickey 2 blir multiplattform

Det går snakk om en oppfølger med lokal samarbeidsmodus.

Epic Mickey er det siste store prosjektet til den legendariske spillskaperen Warren Spector, men solgte aldri så godt som ventet. Spillet ble muligens en anelse for mørkt og voksent for Wii-konsollen, som var den eneste plattformen det ble utgitt til.

Epic Mickey er et unikt spill.

Til tross for det har Disney loddet stemningen for en oppfølger tidiligere, og nå skal det angivelig ha lekket et nyhetsbrev som beskriver handlingen i Epic Mickey 2 i grove trekk.

Kast lyn

– Disney Epic Mickey 2 er det seneste spillet i den kritikerroste Disney Epic Mickey-serien. I dette splitter nye actionplattformspillet, tilgjengelig til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii, skal Mikke begi seg ut på en storslått ferd og dras inn i verdenen hvor Disneys glemte figurer bor, åpner skrivet, ifølge MTV Multiplayer.

Videre nevnes det at man kan velge å spille alene som Mikke Mus, eller dele eventyret med en venn i lokal samarbeidsmodus. Der skal spiller nummer to få spille som Oswald the Lucky Rabbit, som også hadde en viktig rolle i det første spillet. Han kan triks som å fly på helikoptervis og kaste lyn for å skade fiender og løse gåter.

Det skal som tidligere være stort fokus på å kunne endre historieforløpet etter hvordan man spiller. Spillet kommer angivelig i høst, og da altså til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii.

I det første Epic Mickey greide den velkjente tegneseriemusa å søle magisk malingstynner på fantasiverdenen hvor Disneys glemte figurer bor, noe som førte til at verdenen forfalt og smeltet. Det måtte selvsagt rettes opp, noe man gjorde med en magisk malekost og malingstynner for å legge til eller fjerne gjenstander i verdenen.

Les også: Oppsigelser hos Epic Mickey-utvikler

Siste fra forsiden