Er produksjonen av den nye Xbox-en igang?

Det påstås at konsollen allerede er på samlebåndet.

Microsoft har allerede avkreftet at de kommer til å vise frem en ny Xbox under årets store spillbegivenhet, E3-messa i Los Angeles om en drøy måneds tid.

Likevel svirrer ryktene rundt konsollen som fluer rundt ferske kuruker.

Produksjonsstart

En ikke navngitt kilde IGN har snakket med, hevder nå å sitte på informasjon om at den nye stuekonsollen til Microsoft allerede er satt i produksjon.

Ifølge kilden er det det Texas-baserte selskapet Flextronics som nå er igang med å pusle sammen de nye konsollene, selskapet som fra før av er ansvarlig for å montere de nåværende Xbox 360-konsollene og som også hadde ansvaret for å bygge de originale Xbox-ene.

Flexitronics skal også, ifølge IGNs kilde, ha satt sammen en testgruppe i forkant av produksjonen. Disse skal ha testkjørt både maskinvaren, programvaren og markedsføringsplaner.

Bevegelseskontrollen Kinect.

Testfasen skal nå etter sigende være over, og produksjonsfasen skal altså ha startet, uten at det nødvendigvis betyr at den nye konsollen er rett rundt hjørnet av den grunn.

En mulighet er blant annet at maskinene som nå produseres er rene utviklermaskiner, som skal sendes ut til spillutviklere slik at de kan få testet mulighetene maskinen byr på.

I en uttalelse til IGN, skriver Microsoft at de for tiden har utvidet levetiden til Xbox 360 med sin bevegelseskontroll Kinect og det nye dashboardet til konsollen. Utover det vil de ikke kommentere rykter og spekulasjoner.

Flexitronic har derimot ikke ønsket å kommentere ryktene.

Les også: Ny Xbox kan få opptaksfunksjoner Les også: – Neste Xbox blir billigere og mye mindre

Siste fra forsiden