Er Turn 10 i gang med Forza Motorsport 5?

Forza-studioet lager et nestegenerasjonsspill.

Dersom du har et snev av oktanfeber, er sannsynligheten stor for at du har vært borti Forza Motorsport-serien. I løpet av seks år har Turn 10 rukket å lage fire titler, som alle har fått mye skryt.

Nå kan ting tyde på at et femte spill er i emning.

Er du ute etter ny jobb?

I en stillingsutlysning leter Turn 10 nå nemlig etter en kunstnerisk ansvarlig for de filmatiske innslagene i et «nestegenerasjonsspill».

Porschene returnerer snart til Forza 4.

Vedkommende vil få ansvar for å lage «en visuell opplevelse i verdensklasse», i tillegg til å utbedre selve teknikken bak, slik at produksjonen blir billigere og mer effektiv.

Ønskede kvalifikasjoner er blant annet fem år eller mer med erfaring fra produksjonen av mellomsekvenser for spill, god kunnskap til 3D-animeringsverktøy og ikke minst god forståelse og kjennskap til bilkultur og de visuelle grepene som fungerer best.

Det er ingen konkrete spilltitler som nevnes i stillingsutlysningen, men dersom vi kikker litt mellom linjene er det ikke vanskelig å tenke seg at Turn 10 nå sveiver igang produksjonen av Forza 5 – kanskje til og med til neste generasjons stuekonsoll.

Mer Forza i år

Dersom ventetiden blir alt for lang, kan du trøste deg med at det kommer et annet Forza-spill i år også. Nylig ble nemlig Forza Horizon kunngjort, en tittel som vil slippes på siden av Forza Motorsport-serien.

Spillet utvikles av britiske Playground Games og skal by på en litt annerledes opplevelse enn de øvrige Forza-spillene, men utover det at spillet får en 2012-lansering vet vi ennå ikke så mye mer om tittelen.

Les også: Porsche returnerer til Forza Motorsport Les også: Anmeldelsen av Forza Motorsport 4

Bildene i artikkelen er hentet fra Forza Motorsport 4

Siste fra forsiden