Erkekonkurrenter samarbeider om mystisk 3DS-tittel

Capcom, Namco Bandai og Sega slipper kryptiske hint.

For en drøy uke siden hadde Nintendo en times lang presentasjon av spillene som kommer i nærmeste fremtid. Blant nyhetene som ble vist frem, var det spesielt et kryptisk skjermbilde som vakte oppsikt.

Det viste seg nemlig at konkurrentene Capcom, Namco Bandai og Sega har gått sammen om å lage et spill til 3DS-en, men mer informasjon utover det holdt Nintendo tett til brystet.

Forskningsforundring

Nå har det dukket opp en såkalt «teaser»-side, en mystisk side som skal pirre nysgjerrigheten og sparke igang spekulasjoner rundt tittelen.

På siden vises en animasjon av en kjølesafe som åpnes, slik at tre petriskåler kommer til syne. I skålene ligger logoene til de tre spillutviklerne, og dersom man klikker på disse zoomes bildet inn på det som tilsynelatende ser ut til å være ulike X-kromosomer.

Kromosomene er satt sammen av ulike fargekombinasjoner, noe som kan tyde på at de skal henvise til ulike spillfigurer de tre utviklerne har på rollelisten.

Brukere i forumet NeoGAF mener å ha identifisert flere av kromosomene, og tipper blant annet på at Chris eller Leon fra Resident Evil, Zero fra Mega Man X, Kite fra .hack, Bayonetta og Hatsune Miku er å finne i petriskålene.

Ta en kikk selv, hva tror du?

Les også: Nintendo annonserer Nintendo Network

Siste fra forsiden