Etterlengtet skogsbilspill har fått lanseringsdato

Utgiverne av Spintires er ikke overtroiske.

IMGN.PRO

Spintires sender oss dypt inn i den sibirske taigaen der mekaniske monstre med navn som KRAZ, Ural og MAZ kjemper mot gjørme, elver og dårlige veier for å frakte tømmer og annet fra sted til sted.

Jeg vil også ha en slik.

Spillet har allerede fått mye oppmerksomhet etter at utviklerne lanserte en gratis og svært modifiserbar teknologidemo for spillet, og har også gjennomført en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter.

Uheldig slippdato

Nå har utgiver IMGN.PRO kunngjort spillets internasjonale slippdato. Datoen du må markere i spillkalenderen er fredag den 13. juni, så da har vi i alle fall noe å gjøre mens vi venter innelåst i husene våre og venter på at det skal bli trygt å gå ut igjen.

Ikke noe problem overhodet.

Her i Norge distribueres spillet av Wendros, og det er mulig å velge norsk språk. Men spillet kommer selvsagt også via digital distribusjon, og har blant annet kommet seg helskinnet gjennom Greenlight slik at det kan slippes på Steam.

En av grunnene til at noe så sært som et skogsbilspill har fått folk til å følge med er spillets realistiske simulering av gjørme og vann. Spillets interaktive miljøer gir deg helt andre utfordringer enn vanlige bilspill, men du får også mange verktøy til å overkomme dem med.

Setter du bilen din fast i gjørma kan du for eksempel bruke vinsj eller sende inn en annen bil for å trekke den løs. Bare pass på å ikke kjør hele bilparken din fast i samme gjørmehull.

Tidligere i år lekte vi oss litt med spillets artige demo, som det allerede finnes mengder av ekstrainnhold til.

Siste fra forsiden