Fjertende orkekrigere

I Orc Attack skal du og kompisene dine banke mennesker.

Tårnforsvarspillet Orcs Must Die! ble en formidabel suksess i fjor, og fikk det til å kile i magen på både vår anmelder Øystein og husbloggeren Mats. I år presenterer indiestudioet Casual Brothers en motpart hvor du får slå ihjel mennesker i rollen som en ork.

De to spillene har ingenting med hverandre å gjøre, og kommende Orc Attack er en temmelig annerledes affære. Her skal du og opptil tre venner velge mellom åtte orker, stappfulle av tarmgass, og slåss mot menneskene som forgiftet dem med gassdrivende trylledikker. Kampen kan tas både lokalt og over Internett, ifølge hjemmesiden (via Joystiq).

Spillet er et actionspill i 3D, hvor kampene står i sentrum. Spillet skal strekke seg over 25 oppdrag med rundt 30 fiender å skamslå, og kommer til Xbox Live Arcade, PlayStation Store og Windows i løpet av fjerde kvartal i år. Du kan se en trailer av kalaset nederst på denne siden.

Rumpehumor virker å være en gjennomgående nerve i Orc Attack, og de fire spillbare figurene bærer navn som Doc Turd, Lord Poop og Friar Krap. De har også unike spesialangrep med navn av sorten «Healing Fart» og «Fire Burps», men du må fylle opp gassmåleren din med vanlige angrep før du får utløse dem.

Orc Attack har for ordens skyld ingenting med Atari-spillet fra 1983 å gjøre heller.

Les også: Orcs Must Die!-studioet lager to nye spill

Trailer.

Siste fra forsiden