Funcom

Funcom kunngjør nok et spill

Kan dreie seg om et nytt Conan-prosjekt, med utgivelse i 2021.

Illustrasjonsbilde fra Conan Exiles.
Funcom

Onsdag kunngjorde Funcom et helt nytt spill, som etter planen skal lanseres en gang i 2021. Det kommer frem i en melding til selskapets investorer.

Spillet skal utvikles av det Slovakia-baserte studioet Games Farm, mens Funcom står som utgiver. Akkurat hva det dreier seg om fikk vi foreløpig ikke vite, men prosjektet er basert på et åndsverk eid av Heroic Signatures DA.

Kanskje Conan?

Heroic Signatures sitter blant annet på spillrettighetene til Conan the Barbarian, og da det er Funcom vi snakker om skal vi ikke se bort ifra at vi kan ha med et nytt Conan-spill å gjøre. Ellers i porteføljen finner vi for eksempel Solomon Kane, Children of the Night og Mutant: Year Zero – en annen Funcom-yndling.

Games Farm har for øvrig stått bak spill som Shadows: Awakening og Kult: Heretic Kingdoms, og virker å spesialisere seg på Diablo-lignende opplevelser.

Det nye spillet er enda ett i den stadig voksende listen over Funcom-utgivelser. Etter lanseringen av det kritikerroste Mutant Year Zero: Road to Eden sent i fjor, kunngjorde det norske selskapet et strategispill basert på Conan og et grøsserspill fra norske Rock Pocket Games. I tillegg skal Funcom selv utvikle tre helt nye Dune-spill.

Les også: Funcom bringer Mutant Year Zero: Road to Eden til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden