Gå på monsterjakt i nettbasert skytespill

Gå på monsterjakt i nettbasert skytespill

Infernum inviterer til åpen beta for Hazard Ops.

Den tyske utgiveren meldte denne uken at åpen betatesting av tredjepersons skytespillet vil begynne neste uke. Etter en måned med lukket testing er det klart for neste fase i spillets utvikling og alle er velkomne når betaen åpner den 16. juli.

Redd verdenen

Dinosaurer har granatkastere.

Meld deg på som leiesoldat og ta opp kampen mot diverse uhyggelige og utenomjordiske skapninger. Hazard Ops koster ingenting å spille, men som i de fleste «gratis» spill er mikrotransaksjoner tilgjengelige.

I Hazard Ops er du medlem av ICF (International Coalition Forces), en gruppe som jobber for å bevare freden i en verden full av ondskap. I en rekke forskjellige spillmoduser kan spillere kjempe mot hverandre eller jobbe sammen om å beseire blant annet levende døde, mutanter, roboter og til og med dinosaurer med granatkastere.

Enten du spiller mot andre spillere eller hjelper lagkamerater å bekjempe en boss kan du finne en spillestil som passer perfekt til deg. Et stort utvalg av våpen og utstyr gir deg muligheten til å takle de mange oppdragene på ulike måter hver gang.

Musikkvideo

For å forberede nye spillere på farene de møter i spillet har Infernum gått så langt som å leie inn rockegruppen Dirty Age for å spille inn en sang om Hazard Ops. Teksten er skrevet spesielt for spillet, og du kan se musikkvideoen til høyre. Hva som er mer skremmende, sangen eller spillet, kan du bedømme selv.

Den omstridte "free-to-play"-modellen benyttes mer og mer, og tidligere Epic Games-utvikler Cliff "CliffyB" Bleszinsky mener det er den retningen industrien er på vei. Selv jobber Bleszinsky med BlueStreak, et annet gratis skytespill.

Siste fra forsiden