Gir gaver til Starhawk-betaspillere

Lightbox Interactive er takknemlige for innsatsen.

Dersom du deltok i Starhawk-betaen som har funnet sted denne våren, har du nå et knippe godbiter i vente, meldes det i den offisielle Playstation-bloggen.

Utvikler Lightbox Interactive er rett og slett så takknemlige for hjelpen at de har bestemt seg å dele ut digitale gjenstander til bruk i spillet som takk for innsatsen.

Ta den ring og la den sitte på

Alle betaspillerne vil få den såkalte «The Hand of the Founder», en «skinnende gullring som har limt seg fast til høyrehånda di». Intensjonen bak denne ringen er at den skal være et symbol på hvem som var med fra starten av, at spilleren «hadde en hånd med i skapelsen av spillet».

I tillegg vil alle som har spilt det foregående spillet Warhawk i tillegg til betaen få to fargepakker de kan dekorere Starhawk-kjøretøyene sine med.

Ringen og eventuelt fargepakkene vil automatisk lastes ned. Dermed trenger betaspillerne ikke løfte en finger for å få tak i de digitale gjenstandene. Gjenstandene vil heller aldri være mulig å kjøpe i etterkant, de er laget eksklusivt som en takk til betaspillerne.

Starhawk er et tredjepersons skytespill, som vil blande fotsoldatkamper med avstandskamp fra fly, stridsvogner og forsvarskonstruksjoner.

Spillet lanseres eksklusivt til PlayStation 3 om en knapp uke, 9. mai.

Se en videodemonstrasjon av de digitale gjenstandene nedenfor.

Les også: Starhawk får lokal flerspiller

Siste fra forsiden