Kommentar

God jul fra oss i Gamer.no

Nå er det på tide å nyte julekosen!

Du trenger nok ikke å leve av å spille dataspill for å synes at dette har vært et helt fantastisk år for hobbyen vår. Det har blitt utgitt uhyre mange kvalitetsspill i 2011, og det skal vi selvsagt ta opp i dybden i løpet av tiden som kommer.

På tirsdag får dere en gigantisk sak hvor vi i redaksjonen kårer våre favorittspill for året. Noen dager etter stiller vi spørsmålet «er dette tidenes spillår?» i en egen artikkel. Vi tror 2011 kommer til å gjenstå som et svært merkverdig spillår.

Fra Gamer's Paradise-turneringen i sommer.

Samtidig må vi få lov til å innrømme at det har vært nok et veldig bra år for redaksjonen også. I januar ble vi en del av Mediehuset Tek, og lesertallene våre har nådd helt nye høyder siden. Vi har virkelig etablert oss som et ledende norsk spillmedie i løpet av dette året, og på det meste har vi hatt over 120 000 unike lesere innom på en uke. Det er massivt!

Vi er utrolig stolte over at så mange setter pris på nettstedet vi investerer så mye tid, energi og kjærlighet i. At det hele toppet seg med utmerkelsen Årets Beste Spillmedie under den årlige norske prisutdelingen Gullstikka, den andre på rad, er ubeskrivelig hyggelig.

Landsdekkende spillturnering

I sommer fikk vi også sjansen til å samarbeide med Coca-Cola Zero og en rekke andre partnere om det landsdekkende arrangementet Gamer's Paradise. Her hadde vi omfattende spillturneringer både på Internett og rundt omkring i de største byene, og det hele nådde et klimaks med finalene på Jernbanetorget i Oslo.

I år lanserte vi også personlige blogger.

I tiden fremover kommer vi til å trappe ned tempoet en anelse og nyte juletiden med alt den bringer. Det betyr likevel ikke at vi hviler på laurbærne. Vi har et stort antall omfattende artikler å by på. Allerede i morgen, på julaften, kommer Joachim med et av sine velkjente tilbakeblikk. Denne gangen på en eventyrspillserie for de med velutviklet rettferdighetssans. På søndag er Audun nok en gang tilbake med sin månedlige gjennomgang av gode Android-spill.

Sistnevnte er et av de splitter nye artikkelkonseptene vi har lansert i år. Vi jobber stadig hardere med å produsere jevnlig dybdeinnhold av brede og svært smale tema. Vi er stolte over den rike og kunnskapsrike redaksjonen vår, og har blant annet lansert personlige blogger i løpet av året som har vært. Her kan skribentene selv komme med meningen sin om små eller store tema, uten at det trenger å passe inn i de rigide rammene til en kommentar, refleksjon eller feature.

Tusen takk for at dere har vært med oss gjennom det gledens året 2011. Vi håper at dere følger oss inn i det nye året også, hvor vi kan garantere at vi har mye krutt på lur.

Jeg vil ønske alle våre lesere en kjempegod jul og et enda bedre nyttår, på vegne av en samlet Gamer.no-redaksjon!

Siste fra forsiden