GTA III nyutgitt med en finpuss

Mobilspillere har fått en forbedret versjon til klassikerens tiårsjubileum.

Grand Theft Auto III var et uhyre viktig spill for sandkassesjangeren, og vekket like stor oppsikt for banebrytende spillkonsepter som kontroversene det la til rette for. I år er det ti år siden vi for første gang fikk se skurkesimulatoren til Rockstar Games i tre dimensjoner, og det feirer de med å utgi treeren på nytt.

Bilde fra iOS-versjonen.

De med en iPhone, iPod Touch, iPad eller Android-telefon kan glede seg over at Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition har blitt utgitt i App Store og på Android Market, ifølge en pressemelding fra Rockstar Games.

Spillet er det samme gamle spillet, bare forbedret. Utseendet er pusset opp med penere teksturer, høyere oppløsning og lengre synsrekkevidde, der brukervennligheten har fått et løft med et nytt og justerbart grensesnitt, autolagring og evnen til å spille isolerte oppdrag på nytt.

Saligheten koster 28 kroner i skrivende stund.

Grand Theft Auto III forteller historien om den kronisk stille bankraneren Claude, som blir forsøkt drept av kjæresten sin etter at pengetyveriet går skeis. Han blir tatt under vingen av en lokal skurk kalt 8-Ball, som introduserer ham til Liberty Citys omfattende mange krimsyndikater. Det ble opprinnelig utgitt til PlayStation 2, før det senere ble sluppet til Windows og Xbox.

Les også: Grand Theft Auto V er annonsert
Les også: Tilbakeblikk: Grand Theft Auto

Siste fra forsiden