Black Friday

Her er de beste Black Friday-tilbudene

Den store dagen er her, og vi oppdaterer deg fortløpende på de beste tilbudene.

Montasje, Gamer.no

Tilbudsuka Black Week er igang, og akkurat som tidligere år ser vi små og store tilbud dukke opp i både nettbutikker og på kjøpesentrene.

For vår del er det særlig tilbud på spillkonsoller, spillutstyr og selvfølgelig spillene i seg selv vi er mest interesserte i.

Vi i Gamer.no-redaksjonen skal holde utkikk hver dag og plukke frem de tilbudene vi synes er best, og oppdaterer denne artikkelen daglig med nye tilbud.

Oppdateringshistorikk

Vis mer

Tirsdag:

La til Nvidia Shield TV 16GB med Kontroller og Kingston HyperX Cloud Flight.

Onsdag:

La til Corsair Gaming K70 LUX.

Torsdag:

Oppdaterte pris på Kingston HyperX Cloud Flight, Nintendo Classic Mini - NES, Shadow of the Colossus, Assassin's Creed Odyssey, Spider-man og Detroit: Become Human.

Fjernet utgått tilbud på PlayStation 4 Slim.

La til HyperX Pulsefire Surge.

Fredag:

La til Xbox One X 1 TB med Forza Motorsport 7 og Forza Horizon 4 og Asus GeForce GTX 1070 Dual OC 8GB.

Kriteriene vi legger til grunn er i all hovedsak hvor stort avslag du får på produktet, og om det er et godt produkt. I tillegg viser vi prisutviklingsgrafen fra Prisguiden.no sånn at du kan se hvordan prisutviklingen har vært for produktet.

I tillegg kan du ta en titt i vår Black Friday-seksjon som vi har laget i samarbeid med Prisguiden.no. Den oppdateres kontinuerlig, og viser de største avslagene på spillprodukter basert på hvor mye de koster ellers.
(obs: trafikk til Prisguiden.no via Gamer.no tjener vi penger på)

Ser du et tilbud på et spillprodukt eller et spill du synes er helt fantastisk må du gjerne tipse om det i kommentarfeltet.

I tillegg er det verdt å huske at det kjøres på med tilbud på PlayStation Store, Xbox Store og Steam, samt et hav av andre digitale plattformer også, så det er mye å hente der også.

Spillkonsoller og spillutstyr på tilbud

HyperX Pulsefire Surge

Pris de siste månedene: Ca. 670 kroner
Tilbudspris: 449 kroner

: Prisguiden.no

Se beste pris på HyperX Pulsefire Surge hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Les også
Dette meiner ekspertane du bør gjere i Black Week og på Black Friday

HyperX Pulsfire Surge har lite av knappar og funksjoner, men har den mest forseggjorte RGB-løysinga vi har sett på en spillmus før. Den er litt i overkant tung for den vesle storleiken, men overrasker med en god sensor og en særs behagelig håndtering.

Musa kommer med fire ekstraknapper, og et taktilt rullehjul. Sideknappene er perfekt plasserte for tommelen, slik at vi slipper å flytte på fingeren for å trykke på dem. Pulsefire Surge har òg en egen PPT-knapp for å rullere mellom de fem ulike PPT-innstillingene, samt at man kan klikke på rullehjulet. Sensoren støtter PPT-konfigurasjonar (punkt per tomme) fra 100 til 16 000, og er bygget for å by på presisjon, noe vi trakk frem som spesielt sterkt i vår anmeldelse.

Et aber er at musen veier hele 104 gram, noe som er hakket tyngre enn konkurrentene byr på. En ekstra sideknapp hadde også vært fint å ha, men det trekker ikke ned helthetsinntrykket mye.

Les vår test av HyperX Pulsfire Surge »

Xbox One X 1 TB med Forza Motorsport 7 og Forza Horizon 4

Pris de siste månedene: Mellom 4600 kroner og 4200 kroner
Tilbudspris: 3590 kroner

Se beste pris på Xbox One X 1 TB med Forza Motorsport 7 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Dersom du har avventet Xbox One X-kjøpet kan det være lurt å vurdere å slå til nå. Konsollen har aldri vært billigere, og selv om spillutvalget til Microsoft har vært hakket labrere enn PlayStations de siste par årene ser vi ofte at multiplatformspill gjør seg hakket bedre på Xbox One X enn på konkurrentkonsollen PlayStation 4 Pro. Seneste tilskudd på den listen er høstens storhit, Red Dead Redemption 2.

Xbox One X er den kraftigste konsollen på markedet akkurat nå, noe Microsoft har vært flinke med å påpeke. Konsollen har også UHD Blu-ray-spiller, noe ingen av Sonys konsoller kan skryte på seg. Maskinen leverer bilder i 4K, og vi ser ofte at selv spill klarer å nå denne oppløsningen uten oppskaleringstriks.

Det er rett og slett en kraftplugg av en maskin som kommer til å holde koken i noen år til. Og selv om en ny konsollgenerasjon er i horisonten, får vi neppe de nye maskinene før tidligst 2020.

Forza Motorsport 7 og Forza Horizon 4 blir til syvende og sist en OK bonus i pakken, men til denne prisen er det vanskelig å ikke i hvert fall anbefale å vurdere det. Er du sulten på en ny konsoll, og synes Microsofts portefølje kan være interessant, er dette absolutt et godt kjøp.

Les vår test av Xbox One X »

Asus GeForce GTX 1070 Dual OC 8GB

Pris de siste månedene: Mellom 4800 kroner og 4000 kroner
Tilbudspris: 3589 kroner

Se beste pris på Asus GeForce GTX 1070 Dual OC 8GB hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Trenger du å oppgradere den stasjonære spill-PC-en med et nytt grafikkort, men vil ikke gå helt bananas, kan det være lurt å snuse på dette tilbudet. Asus GeForce GRX 1070 Dual OC 8GB yter fremdeles temmelig bra, selv om det er godt over to år siden lansering.

Her får du et grafikkort med 8 GB GDDR5-minne med en klokkefrekvens på 8008 MHz, som støtter 8K-display og G-Sync. Du har 2 HDMI-utganger, 1 DVI-I-utgang og 2 DisplayPort-utganger – med andre ord er det klart for VR-tilkobling, så om du snuser på å investere i en Oculus Rift eller HTC Vive med det første kan dette være et fint inngangskort. Muligheten til å overklokke skal visstnok være OK, men med lite headroom, så sjekk gjerne opp litt mer rundt dette om du tenker på det.

Alt i alt er Asus GeForce GTX 1070 Dual OC 8GB et OK mellomsjiktekort til en lav pris. Det er ikke kun optimalisert for gaming, så det kan fungere bra om du vil gjøre andre grafikkintensive ting også, men drar vekta si greit nok.

Nvidia Shield TV 16GB med kontroller

Pris de siste månedene: Ca. 2200 kroner
Tilbudspris: 1699 kroner

Se beste pris på Nvidia Shield TV hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Nvidia Shield TV er en finurlig boks som i hovedsak er myntet på streaming av innhold av ulik art. Den flate boksen har 16 GB med lagringsplass, men har plass til microSD-kort eller USB-harddisker, og bruker Android TV som grensesnitt. Den støtter 4K-oppløsning for video og HDR.

Prisguiden.no

Noe av det som skiller boksen fra andre medieavspillere er muligheten til å streame spill fra en PC via GeForce Experience-programmet, eller fra nettjenesten GeForce Now. Med førstnevnte kan du streame spill du allerede eier og har installert på din lokale PC, mens GeForce Now (som for øyeblikket er i en betatestfase) lar deg streame spill som spilles på en virtuell datamaskin over nettverket. Her er du dog begrenset til en 1080p-oppløsning. Siden GeForce Now er i en betatestfase for øyeblikket, koster det ikke penger å bruke tjenesten, men utenom et titalls gratistitler må du eie spillene dine fra før av.

Vi har dessverre ikke fått testet Nvidia Shield TV selv, men våre tidligere (og fremdeles fantastiske) kolleger i Tek.no tok en titt på lanseringsutgaven som kom i 2015. Denne nyere og reviderte utgaven ser litt annerledes ut, har en litt annerledes kontroller, og inkluderer en egen fjernkontroller, men har ellers samme innmat og oppfører seg likt.

Les Tek.nos test av Nvidia Shield TV »

Kingston HyperX Cloud Flight

Pris de siste månedene: Mellom 1600 kroner og 1400 kroner
Tilbudspris:
989 kroner

Se beste pris på Kingston HyperX Cloud Flight hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Prisguiden.no

Kingston HyperX Cloud Flight er et ganske enkelt headsett uten alt for mye ekstra av flashye funksjoner. De mangler dessverre EQ og virtuell surround, men fordelen er at lyden – ifølge våre tidligere blodsbrødre i Tek.no – skal være svært god. De skal også være rimelig komfortable å ha på.

Headsettet er trådløst, og det følger med en USB-sender som man kan koble til en PlayStation 4 eller en PC. Dersom man spiller på Xbox One eller vil bruke headsettet på en mobiltelefon må man bruke en mini-jack-tilkobling.

Batteritiden ligger et sted mellom 15 og 30 timer, avhengig av om man har LED-lysene på siden av eller på. Det er rimelig bra for et trådløst headsett.

Tilbudsprisen er det i hvert fall ikke noe å si på. Med om lag en tredjedel av lanseringsprisen barbert av er nok HyperX Cloud Flight glimrende for dem som ønsker seg et nytt headsett med svært god lyd.

Les Tek.nos test av Kingston HyperX Cloud Flight »

Nintendo Classic Mini - NES

Pris de siste månedene: Mellom 600 kroner og 800 kroner
Tilbudspris: 475 kroner

Se beste pris på Nintendo Classic Mini NES hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Nintendo

For et par år siden skapte Nintendo furore på alle måter da de lanserte Nintendo Classic Mini. Nostalgikerne i fistel over muligheten til å oppleve ungdommens spill igjen i regi av Nintendo, mens kynikere så sitt snitt til å prøve å tjene en ekstra slant på å kjøpe opp det i utgangspunktet begrensede opplaget. Senere har Nintendo økt produksjonen, så nå kan alle få tak i den.

Prisguiden.no

Den lille knøttekonsollen er en replika modellert etter selskapets første skikkelige stuekonsoll: Nintendo Entertainment System. Bakt inn i mini-konsollen ligger det 30 spill, med klassikere som Super Mario Bros. 1, 2 og 3, The Legend of Zelda, Mega Man 2 og Ghosts 'n Goblins på menyen. Spillene spilles med en helt tro kopi av den velkjente firkantede kontrolleren også, så opplevelsen er temmelig lik 80- og 90-tallets variant.

Riktignok er det noen aber her. Den medfølgende kontrolleren har en svært kort kabel. I tillegg følger det kun med én kontroller, så om man vil konkurrere mot samboeren eller lillesøster må man hanke inn en ekstra en.

Det er likevel ikke nok til å sette en demper på gleden for oss, og om du har vært gira på å mimre om fordums spillår, eller bare gå litt tilbake i tid for å snuse på hvordan spill var for 30 år siden, er dette et kjempeprodukt.

Les vår test av Nintendo Classic Mini »

Nintendo Classic Mini - SNES

Pris de siste månedene: Mellom 900 kroner og 800 kroner
Tilbudspris: 749 kroner

Se beste pris på Nintendo Classic Mini SNES hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Nintendo

I likhet med forgjengeren overfor er dette en miniatyrvariant av et kjent og kjært Nintendo-produkt. Super Nintendo-miniatyren er bygget på akkurat samme lest som sin lillebror, men inneholder 21 Super Nintendo-spill. Selv om tallet har sunket vil vi påstå at kvaliteten på spillene er betydelig bedre.

Super Nintendo er blant de mest ikoniske spillkonsollene noensinne, og denne mini-varianten gjør mye for å hedre 90-tallsmaskinen. Grensesnittet er enkelt og forståelig, og spillutvalget er veldig godt. Klassikere som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past og Super Metroid er bare noen av godbitene. Men det er også plass til mindre kjente spill, som Earthbound og Secret of Mana.

Prisguiden.no

Nintendo ble også et hakk smartere (eller snillere) med oppfølgeren, og slengte med to kontrollere i stedet for én. I tillegg har de litt lenger kabellengde, så det meste har blitt noen steg bedre.

Om vi skulle ha valgt én av de to konsollene hadde vi nok gått for denne. Super Nintendo-spillene har holdt seg noen hakk bedre enn lillebrors utvalg, og den ekstra kontrolleren er et svært positivt tilskudd.

Les vår test av Nintendo Classic Mini - SNES »

Corsair Gaming K70 LUX

Pris de siste månedene: Mellom 1300 kroner og 800 kroner
Tilbudspris:
799 kroner

Se beste pris på Corsair Gaming K70 LUX hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Corsairs gamingtastatur K70 LUX vanker som regel i en prisklasse hakket over dette tilbudet. Tastaturet har mekaniske taster og en aluminiumsramme som gjør at det tåler en støyt. Som med de fleste gamingkeyboard nå om dagen er det mange muligheter for å kontrollere baklys og makroprogrammering – her via iCUE-programvaren som Corsair bruker på sine tastuatur.

Knappene på tastaturet har en litt større font enn i andre utgaver, så ta gjerne en ekstra titt på bilder før du handler inn denne varianten. Du har også mediaavspillingsknapper og et hjul for å justere volum. Bildet til høye viser et amerikansk oppsett, men versjonen du får kjøpt via norske nettbutikker skal bruke det nordiske standardoppsettet.

I tillegg har K70 LUX USB pass-through, noe vi kritiserte lillebror K68 RGB for å mangle tidligere i år.

Spill på tilbud

God of War (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: 500 kroner
Tilbudspris: 249 kroner

Se beste pris på God of War hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

God of War på PlayStation 4 markerte en helt ny vending for Kratos, med et fokus på en mer somber historie. Vi likte action-eventyret svært godt, og ga det toppkarakter her på Gamer.no.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

Prisguiden.no

«God of War er så nærme man kommer en perfekt blanding av rolle- og actionspill som mulig. For om ikke egentilpasning av rustninger og våpen er nok, har vi også blitt skjenket et forrykende engasjerende kampsystem. Reisen Kratos og Atreus setter ut på er fylt til randen av fysiske så vel som mentale utfordringer, og slik hever God of War seg over sine forgjengere mange ganger. Det er i det hele tatt utrolig hvor langt God of War har kommet siden sist hva fortelling, verdensbygging og figurer angår. At det i tillegg komplimenteres med mysterier, utfordringer og svært mye annet å gjøre mens man forsøker å innfri et kjært familiemedlems ønske, er ikke annet enn imponerende.

God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne.»

Les hele anmeldelsen av God of War »

Shadow of the Colossus (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 300 kroner og 250 kroner
Tilbudspris: 159 kroner

Se beste pris på Shadow of the Colossus hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Denne nyversjonen av det velkjente PlayStation 2-spillet er bygget opp fra grunn av for en mer moderne opplevelse. Spillet regnes ofte som et mesterverk, og vår anmelder synes at denne nyversjonen av det melankolske action-eventyret holder vann.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Dette er den enkleste vurderingen jeg noen gang har gjort her på Gamer.no. Nyutgave eller ikke; Shadow of the Colossus er et ubestridt mesterverk, og fremdeles både pioneren og mesteren av stille historiefortelling, stemingsoppbygging, og gigantiske, heseblesende sjefskamper. I tillegg er det ingen andre spill som makter å vekke de samme følelsene. Derfor er det ikke noen tvil.

Prisguiden.no

Dette er en tidløst mesterverk som her har fått akkurat den respekten og kjærligheten det fortjener. Tenkt at et av mine absolutte favorittspill kunne bli enda litt bedre. Mystisk, ulidelig vakkert og helt unikt – Shadow of the Colossus er et av de sjeldne spillene som griper tak i deg og bringer frem gåsehud og våte øyekroker hver eneste gang man setter seg ned med det. Glem alt, glem alle omstendigheter, og opplev Shadow of the Colossus. Opplev det igjen ,eller for alle første gang. Hvis dette er din første reise inn i kolossenes hjemland, misunner jeg deg noe inderlig.»

Les hele anmeldelsen av Shadow of the Colossus »

Spider-Man (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 600 kroner og 500 kroner
Tilbudspris: 319 kroner

Se beste pris på Spider-Man hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Spider-Man ble et av de hyggeligste lyspunktene i 2018. Med Ratchet & Clank-utviklerne i Insomniac fikk vi servert et lekent og lettspilt sandkassespill der det var en fryd å ta på seg edderkopptrikåen og bekjempe skurker av forskjellig art.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Den åpne verdenen har kanskje ikke all verden til personlighet, men det man gjør her – selve spillbarheten og gleden av å løpe langs vegger, svinge seg langs hustak og dingle fra lyktestolper – er altså av så enormt høy klasse at det blåser jeg rett og slett i.

Prisguiden.no

Dette gjelder også for spillets kampsystem, som til tross for å være en ganske blå kopi av slåssingen i Rocksteadys Arkham-spill, føles merkbart annerledes. Som en følge av dette tar det litt tid å bli vant med måten edderkoppen slåss på, men når dette først er på plass, kaster man seg fra fiende til fiende med den største selvfølge.

Historien er også av den raske og smidige slaget – den varer overraskende lenge og har mye kjøtt på beinet, men rekker likevel aldri å bli kjedelig (til tross for en del forutsigbare vendinger og handlingsforløp). Noen monotone sekvenser er det riktignok, med sideoppdrag som godt kunne vært litt mer involverte og et par snikesekvenser som helst burde vært enda mer tilfredsstillende, men sett over ett er dette likevel bare småplukk.

Det er rett og slett skikkelig gøy å være Spider-Man, og det er en frase jeg ikke har kunnet ytre på snart 15 år.»

Les hele anmeldelsen av Spider-Man »

FIFA 19 (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 500 kroner og 450 kroner
Tilbudspris: 299 kroner

Se beste pris på FIFA 19 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

FIFA er FIFA. I år som i fjor er det fotball som er på planen. Vi synes likevel årets endringer hadde nok godt å by på til å være verdt en anbefaling.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«FIFA 19 er et godt fotballspill, det er det liten tvil om. Det er også veldig liten tvil om at dette er et årlig spill der utviklerne hele tiden gjør mindre endringer på en formel som er gjenkjennelig, år etter år. Men EA har gjort gode tilskudd til FIFA 19 som gjør at du fort merker en forskjell ute på matta.

Prisguiden.no

Først og fremst er dette takket være masse nye animasjoner og interaksjoner. Det ser og kjennes bedre ut i FIFA 19, spillerne oppfører seg mer korrekt og kampene har en bedre flyt og tempo sammenlignet med fjoråret. Fysikkmotoren kan fortsatt gå bananas, men i all hovedsak så skjer ting slik du forventer at det skal skje, og ballen spretter stort sett dit den skal.

Mer fokus på den taktiske biten er positivt, og det at man helt tydelig kan se at valgene man gjør påvirker spillestilen i kamp er selvsagt en kjærkommen forbedring. FIFA 19 har også mange andre mindre forbedringer og forandringer, både kosmetisk og mekanisk, som gjør at jeg føler meg mye mer komfortabel med FIFA-spillet enn jeg har gjort de siste årene.»

Les hele anmeldelsen av FIFA 19 »

Assassin's Creed Odyssey (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: 500 kroner
Tilbudspris: 319 kroner

Se beste pris på Assassin's Creed Odyssey (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »
Se beste pris på Assassin's Creed Odyssey (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Assassin's Creed Odyssey er støpt i samme form som forgjengeren Assassin's Creed Origins. Den store åpne verdenen byr på mer enn nok godt til å holde på interessen.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Jeg klarer liksom ikke å ikke like det, til tross for de mange irritasjonsmomentene og de regelrett svake delene av spillet. Kampsystemet er veldig klønete til tider, nivåsprangene gir av og til ikke mening (spesielt mot slutten av spillet) og en hel del av det utviklerne har lånt fra Middle-earth-universet er gjort mye bedre der, men det meste annet Odyssey gjør, gjør det på en så utrolig sjarmerende måte.

Prisguiden.no

Historien er interessant, det er utrolig mye å se på og oppdage, den nye «exploration»-modusen gjør oppdragene langt mer interaktive enn tidligere, snikingen er bunnsolid, mange av figurene (inkludert Alexios) har massevis av personlighet, og universet er massivt og griselekkert.

Spesielt sistnevnte, den herlige gjengivelsen av antikkens Hellas, er nok det som gjør opplevelsen så utrolig givende og unik. Dette er et spennende og vakkert spillunivers, og for hver ting jeg ser og oppdager, liker jeg spillet mer og mer.

På mange måter er nok opplevelsen veldig lik fjorårets Assassin's Creed-spill, men det er noe spesielt med gamle Grekenland som får meg til å like dette mye bedre enn det jeg erfart av Origins. Det er vanskelig å sette fingeren på det, men det er nok en fin blanding av gudene, mytene og den generelle estetikken som virkelig taler til meg – hvem ved sine fulle fem er det vel som ikke vil klatre på rumpa til Zeus, bryte håndbak med den nemeanske løven og seile inn i hjertet av et herlig, fargerikt og marmorbelagt Attika.»

Les hele anmeldelsen av Assassin's Creed Odyssey »

Detroit: Become Human (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 500 kroner og 330 kroner
Tilbudspris: 169 kroner

Se beste pris på Detroit: Become Human hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

David Cage fortsetter der han slapp i spill som Heavy Rain og Beyond: Two Souls: med å by på et regissert drama der dine valg påvirker omstendighetene. Her er tematikken knyttet til hvor grensen mellom kunstig intelligens og liv faktisk går.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

Prisguiden.no

«Noen vil nok påstå at dette formatet er utdattert. At spillsjangre som utelukkende forteller historier gjennom glorifiserte filmsnutter og tar nytte av hurtigknappsekvenser, ikke hører hjemme i dette mediet. Jeg er uenig. Både. Quantic Dream og Telltale har tidligere vist hvordan sjangeren kan behandles på en mesterlig måte, og jeg vil definitivt si at Detroit: Become Human er et av generasjonens beste pek og klikk-eventyr.

For å være brutalt ærlig, forventet jeg et middelmådig produkt fra dette studioet. Jeg endte derimot opp med et kvalitetsspill, som kommer til å bli ansett som en av de bedre spillene i katalogen til PlayStation 4. Ikke nødvendigvis på linje med God of War, Uncharted 4: A Thief's End og Persona 5, men mer enn godt nok til å nevnes i de samme samtalene som disse utvalgte.

Spillet er ikke for alle, men for de som har god erfaring med Quantic Dream, eller er glad i moderne pek og klikk-eventyr generelt - vil det være veldig naturlig å investere i Detroit: Become Human.»

Les hele anmeldelsen av Detroit: Become Human »

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden