Her er forrige ukes mest populære leseranmeldelse

Et spill og en t-skjorte er på vei til denne brukeren.

Lesernes egne spillopplevelser og meninger er sentralt i alt som skjer på Gamer.no fremover. Det betyr blant annet at forumet og diskusjoner blant leserne løftes frem på forsiden i større grad enn før, men vi har også andre planer som vi vil komme tilbake til utover høsten og vinteren.

Premier til de mest leste brukeranmeldelsene

Vi er opptatt av å vise hva andre enn våre egne journalister synes om spillene. Derfor har vi gjeninnført leseranmeldelsene og gitt dem en egen feed på forsiden, plassert dem rett ved vår karakter i anmeldelsene og synliggjort meningene deres inne på våre splitter nye produktsider.

Gode leseranmeldelser vil daglig plukkes ut og vises frem på forsiden, og de mest populære premieres en gang i uka.

Denne t-skjorten og spillet Tales of Xillia er på vei til «LesMiserables».

Forrige uke var det «LesMiserables» vurdering av Ni No Kuni: Wrath of the White Witch som trakk det lengste strået. Dette er i følge vår leser et rollespill av dimensjoner, og han mener «Studio Ghibli har gått sammen med Professor Layton-skaperen Level 5 for å skape den ultimate spillopplevelsen».

– Ni No Kuni er et langt og underholdende spill som i time etter time kommer til å holde på interessen din. Spillet er fantasifullt, pent for både øyne og ører og generelt fengende, skrev han, og konkluderte med å gi spillet 9 av 10.

Slik skriver du en leseranmeldelse.

Gratulerer! Spillet Tales of Xillia og en t-skjorte fra Gamer.no er på vei i posten.

Slik skriver du din egen anmeldelse

Har du lyst til å dele dine spillerfaringer med andre lesere? Da klikker du bare på «skriv anmeldelse» på produktsiden, ved vår karakter i anmeldelsene, i oversikten over alle brukeranmeldelser eller nederst i listen over brukeranmeldelser på forsiden. Deretter søker du opp det spillet du vil skrive om, velger karakter og skriver en begrunnelse.

Eller du kan trykke her:

Skriv din egen anmeldelse

Her kan du se alle brukeranmeldelsene på Gamer.no.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden