Her er vinneren av Facebook-konkurransen

Dette bidraget skal pryde vår profilside fremover.

Tidligere i vår ble Gamer.no nødt til å ta i bruk den nye tidslinjen for Facebook-siden vår. Siden da har da også profilsiden sett svært stusselig ut, og det liker vi dårlig.

Vinnerbidraget, som fra nå av vil ligge på toppen av Facebook-siden vår.
Amilcar blir den første blant leserne som mottar t-skjorte fra oss, men det blir flere muligheter i tiden fremover.
Slik så det ut tidligere i dag. Stusselig, altså.

Derfor henvendte vi oss til dere. Vi ønsket oss rett og slett en illustrasjon vi kunne bruke som toppbilde på Facebook-siden.

Flinke folk

I fjor, da vi inviterte de kreative blant dere til å leke seg med logoen vår, ble vi svært positivt overrasket over det høye nivået på bidragene. At vi har talentfulle lesere tviler vi derfor ikke på et sekund.

Denne gangen fikk dere fullstendig frie tøyler, så lenge bidraget var i et liggende format og ikke inneholdt bilder vi ikke har rettigheter til å bruke.

Noen ytret at det var slemt av oss å utlyse en slik konkurranse midt i eksamenstiden, og kanskje var det grunnen til at antallet deltakere var lavere denne gangen enn ved logokonkurransen. Da vi kikket over alle bidragene var uansett vinneren hel soleklar.

Amilcar dos Santos har laget dette glimrende toppbildet til oss. Her har han på en meget lekker måte klart å oppsummere nesten tredve års spillhistorie, med innslag fra både den ikoniske Nintendo NES og nåtidens store farsott, Angry Birds.

Glimrende oppsummering

Observante lesere kan legge merke til at ikke bare er de tre spillgigantene representert ved hver sin nåtidige konsoll, men også spilltitlene som vises frem spenner vidt – både Mass Effect og The Sims har fått en plass i bildet. Origiamifiguren fra det PlayStation 3-eksklusive Heavy Rain har også fått bli med, samt rørleggerbrødrene Mario og Luigi.

Sammensetningen er rett og slett visuelt sett mesterlig og innholdsmessig rett i blinken. Vi gleder oss over å kunne pryde Facebook-siden vår med dette toppbildet!

Amilcar dos Santos kan på sin side fryde seg over en velfylt overraskelsespakke fra oss, hvor han blant annet blir den første leseren til å motta en Gamer.no-t-skjorte. I tillegg kan han vente seg den glimrende spillromanen Ready Player One, signert av forfatteren selv, og et knippe tøffe spill.

Les også
SOCOM-veteran vil lage nytt taktisk skytespill

Det bør være fin belønning etter en slitsom eksamenstid, Amilcar. Takk for det flotte bidraget ditt!

Her bidragene som ikke nådde helt opp:

Siste fra forsiden