Humble Bundle gir bort strategispillet Dungeons 2

Det Dungeon Keeper-inspirerte spillet er gratis i en kort periode.

Kalypso Media Digital

Akkurat nå kan spillere skaffe seg det Dungeon Keeper-inspirerte strategispillet Dungeons 2, til den nette pris av null kroner. Spillet er det nyeste gratistilbudet fra Humble Bundle-gjengen, som varer frem til klokken 19:00 på lørdag 13. mai.

I Dungeons 2 bygger du et underjordisk rike, som du må forsvare fra inntrengere.
Kalypso Media Digital

Alt du må gjøre for å sikre deg en kopi er å besøke spillets Humble Store-side, og trykke på den grønne knappen merket «Add to Cart». Om du ikke allerede har opprettet en konto i nettbutikken, må du deretter registrere deg med en epostadresse som kan motta Steam-nøkkelen for spillet.

Så snart spillet er registrert i Steam-biblioteket ditt, kan du beholde det for evig og alltid.

Bygg et underjordisk rike

I Dungeons 2 tar spillere på seg rollen som en ond «Dungeon Lord», og får i oppgave å bygge og drive et underjordisk rike. Etter hvert som stedet fylles til randen av monstre i alle størrelser og fasonger, må man sørge for å ha en rekke fasiliteter på plass for å sørge for beistenes trivsel.

I likhet med Dungeon Keeper-spillene invaderes riket stadig av selvutnevnte helter, og spillere må beskytte både undersåttene sine og skattene man har samlet opp underveis. I tillegg kan man også stige opp fra underverdenen, for å ta opp kampen med menneskene og sette en stopper for deres irriterende heltemot.

Dungeons 2 ble utviklet av Realmforge Studios. og lansert i april 2015. Et tredje spill i serien ble annonsert tidligere i år, og skal etter planen slippes til en gang til høsten i år.

Les mer om og se skjermbilder fra Dungeons 3 her »

Siste fra forsiden