Husker du Fortnite?

Spillet er snart ute i Early Access, og Epic Games lader opp med en splitter ny trailer.

Fortnite ble opprinnelig annonsert i 2011, og ble da markedsført som et zombiebasert overlevelsesspill med en herlig tegneseriestil, hvor man ved hjelp av feller og kløkt må meie ned og overleve bøling på bøling med vandøde beist.

Seks år har gått siden den gang, men rent praktisk ser det ut til at svært lite har forandret seg. Spillet er nemlig snart ute – da først og fremst i en Early Access-versjon – og i den anledning slapp utvikler Epic Games nylig en fersk trailer som viser litt av hva man kan forvente seg.

Bygg fort, drep zombier – Fortnite i et nøtteskall.
Epic Games

Lanseringstraileren (som du kan se i videovinduet over) viser hvordan en gruppe spillere må bolstre vinduer, sette opp feller og bruke det de kan finne av våpen for å holde et provisorisk fort i en familierestaurant. Når natten faller på, dukker nemlig zombieskapningene opp, og da er det bare å spenne seg fast.

I selve spillet skal man, sammen med en gruppe på opptil tre andre personer, gjøre sitt beste for å overleve zombiehorden i 14 dager. Man er trygg på dagen, og må bruke solens beskyttelse for å samle ressurser og gjøre seg klar til nattens sammenstøt.

Fortnite er bare ett av flere spill vi gleder oss til i juli:
Se hvilke andre spillopplevelser som preger sommermåneden »

Fortnite slippes i Early Access den 25. juli, og blir da tilgjengelig på Xbox One, PlayStation 4, Windows og Mac.

Slik spilles Fortnite.

Siste fra forsiden