Zombiespill i tegneseriestil fra Epic Games

Gears of War-studioet går nye veier med Fortnite.

Spike Video Game Awards hadde spennende avsløringer på lur i år også, blant annet en etterlengtet oppfølger til Command & Conquer: Generals. Som annonsert benyttet Epic Games også anledningen til å dra duken av sin første splitter nye serie på en stund.

Fortnite er navnet på det neste spillet deres, og det er radikalt forskjellig fra deres tidligere utgivelser som Gears of War, Unreal og Infinity Blade. Det har nemlig en veldig tydelig og leken tegneseriestil.

Plyndre, bygg, overlev

I avsløringstraileren, som du ser i bunnen av siden her (via Gamespot), får vi se en gjeng ungdommer som samler materialer for å bygge et fort. Alt filmes i hjemmevideostil, og vi får se hvordan en liten umenneskelig skapning plutselig plopper opp av bakken for å se hva de holder på med. Så kommer skumringen og en hel hær av noe som ser ut som zombier.

Epic Games selv forklarer at spillet går ut på utforsking, plyndring, bygging og overlevelse. Det har ingen annonserte plattformer eller noe som ligner på en slippdato, så det er nok grunn til å tro at det fortsatt er på et temmelig tidlig stadie.

Les også: Epic Games: – Dette er fremtiden
Les også: Shadow Complex 2 er ferdigdesignet

Siste fra forsiden