Podkast

DoubleJump, episode 79

Hva har du spilt i påsken?

Podcast-gjengen har stått på med spilling i ferien.

Blizzard

Gjengen er samlet igjen etter en påskeferie fylt med marsipan og gode spillopplevelser. Det nyeste innslaget på spillfronten i påsken er eventet Uprising i Overwatch, som nesten alle i redaksjonen koser seg med. Marius har spilt Tyranny hjemme, og tatt med seg Baldur's Gate 2 på iPadden på påskefjellet.

Gøran har rundet Horizon Zero Dawn i påsken, og i tillegg rukket å spille videre på Persona 5, mens Jonas fortsatt sitter fast ett eller annet sted i Hyrule. Håvard er snart halvveis på de rundt 800 brettene i Skiing Yeti Mountain, og er dermed den i podkasten som har vært nærmest ski hele påsken.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden