– Ingen ny Xbox på E3

Microsoft avviser alle spekulasjonene.

Ryktene har svirret rundt en ny Xbox i månedsvis nå, både om spesifikke maskinvaredetaljer og når konsollen eventuelt skal vises frem.

Har det ikke travelt

Mange har tatt det for gitt at spillgiganten ville vise frem den nye konsollen på årets E3-messe i juni, men disse må nå svelge skuffelsen.

Microsoft fokuserer på Kinect.

I en epost sendt til ulike utsalgssteder avkrefter nemlig PR-sjef hos Microsoft, Davis Dennis, at de kommer til å vise frem en ny konsoll på messa i Los Angeles, skriver CVG.

– Selv om vi setter pris på all interesse rundt våre langtidsplaner, kan jeg bekrefte at det ikke vil bli snakk om ny Xbox-maskinvare på E3 eller i nær fremtid, skriver han.

Istedenfor skal Microsoft ifølge Dennis fokusere på Kinect-titlene og å «bygge videre på Xbox 360s moment.»

Med tanke på at Microsoft tidligere ikke har hatt for vane å kommentere rykter og spekulasjoner, overrasker den veldig spesifikke uttalelsen.

Heller ikke Sony akter å vise frem noen ny stuekonsoll på årets E3-messe. Tidligere i vinter uttalte Sony-topp Kaz Hirai at det rett og slett ikke hastet med å erstatte PlayStation 3 ennå.

Dermed er det bare Nintendo som gjenstår. Kan de trollbinde publikum med nye Wii U-detaljer når årets E3-messe sparkes igang 5. juni? Det får vi vite om noen måneder.

Les også: Ny Xbox kan få opptaksfunksjoner Les også: – Neste Xbox blir billigere og mye mindre

Siste fra forsiden