– Ingen PlayStation 4 på E3

Sony-toppene avviser at deres neste konsoll avdukes i sommer.

Det vil alltid være en stiv kuling av rykter i forkant av de store spill-, data- og elektronikkmessene. Den siste tiden har det vært mye snakk om oppfølgerne til Xbox 360 og PlayStation 3, og det er naturligvis slik at jo eldre spillkonsollene blir, jo kjappere er man til å spekulere om arvtakerne deres.

Det gikk for ordens skyld nesten sju år mellom PlayStation 2 og 3.

I går fikk vi avkreftet ryktene om at Microsoft ønsket å vise frem sin neste stuekonsoll på elektromessa CES, og det heteste stalltipset har gått ut på at både Microsoft og Sony viser sine neste spillkonsoller på E3-messa i juni. Det har Sony for sin del avvist, ifølge The Wall Street Journal via (Gamespot).

Sony-toppen Kaz Hirai kom med avkreftelsen under et fellesmøte med pressen under CES i Las Vegas. Han skal ha forklart de oppmøtte journalistene at de anser PlayStation 3 for å ha en ti års livssyklus, og at det aldeles ikke haster å erstatte den med det første. Den har nemlig bare i overkant av fem år på baken i skrivende stund.

Deretter skal han rett og slett ha erkjent at de ikke viser PlayStation 4 på E3 i Los Angeles. Microsoft har for sin del ikke sagt noe for å avkrefte ryktene om at den neste Xbox-en vises under E3-messen, og vil etter all sannsynlighet jobbe hardt for å avsløre sin konsoll først, også denne gangen.

E3 avholdes i Los Angeles mellom 5. og 7. juni i 2012, og vi deltar selvsagt med flere nyhetstørste journalister.

Siste fra forsiden