Museum of Mechanics: Lockpicking

Interaktivt museum lar deg dirke opp låser fra en rekke forskjellige spill

Kommer til Steam denne uka.

Museum of Mechanics: Lockpicking tar spillere med på en reise i spilldesign, med fokus på hvordan forskjellige spill presenterer dirking av låser.

Spillet ble opprinnelig sluppet i en tidlig utgave via itch.io i 2020. Torsdag er det klart for sin offisielle Steam-debut, og du kan se kunngjøringstraileren i videovinduet over.

Låser fra Skyrim, Mass Effect og mer

Musem of Mechanics: Lockpicking.
Dim Bulb Games

I Musem of Mechanics: Lockpicking vandrer spillere gjennom et interaktivt museum fullt av låser fra spill som The Elder Scrolls, Mass Effect og Thief. Disse kan man så dirke opp ved å spille de såkalte «lockpicking»-minispillene slik de fungerer i låsenes respektive spill.

Steam-utgaven byr også på egne trofeer å samle, en ledertavle der du kan måle deg mot andre og en analyse av hvordan de forskjellige låsene er designet.

Museet er utviklet av Johnnemann Nordhagen, en spillutvikler fra Where the Water Tastes Like Wine-studioet Dim Bulb Games. Via spillets Steam-side forteller Nordhagen at han fikk ideen etter å ha gjort endeløse mengder med research på hvordan ulike spill kommer opp med ulike design for én bestemt mekanikk.

– Mange sjangre og spilltyper inkluderer minispill der man dirker opp låser, så jeg tenkte jeg ville utforske en stort utvalg av dem og samle dem på ett sted. Dette er resultatet. Jeg håper dere vil være med å utforske de forskjellige måtene dette har blitt gjort oppgjennom spillhistorien.

LES OGSÅ: Microsoft har åpnet virtuelt Xbox-museum for å feire konsollens 20 år »

Siste fra forsiden