James Bond returnerer i 007 Legends

Activision byr på femti år med agentspenning.

James Bond hjemsøker ikke bare filmlerretet. Også som spillhelt får den smokingkledde agenten stadig nye hovedroller og snart blir det enda en rolle.

Activision Blizzard annonserer nå 007 Legends, et James Bond-spill som utvikles av Eurocom til PlayStation 3 og Xbox 360. Ifølge Eurogamer er planlagt lansering en gang til høsten.

Digge damer og deilige dingser

I 007 Legends har Eurocom ambisiøse planer om å binde sammen hele seks Bond-filmer, hvor den kommende Skyfall skal være en av dem.

Raske biler i James Bond 007: Blood Stone fra 2010.

Som i Bond-eventyr flest, loves vi dingser, eksotiske omgivelser, slemme skurker, elleville stunts og selvsagt, lekre damer.

Spillet skal også resirkulere Mi6 Ops-oppdrag fra Eurocoms forrige Bond-spill, GoldenEye 007: Reloaded. Her kan du velge mellom å spille som Bond-assistenter eller som skurk.

Flerspillerdelen vil inneholde en firemannsmodus med firedelt skjerm, hvor områdene, figurer og våpen er hentet fra Bonds femti år lange historie.

Mange Bond-er på CV-en

Eurocom er ikke ukjente med den velkledde damemagneten. Allerede i 1991 laget de et James Bond-spill til NES og SNES, James Bond Jr.

I senere tid har de blant annet laget PlayStation 2-versjonen av Quantum of Solace, og ikke minst har de tatt seg av nyversjonen av GoldenEye 007, opprinnelig en Nintendo 64-klassiker, til både Wii, PlayStation 3 og Xbox 360.

Les også: – Jeg vil lage en helt ny sjanger

Siste fra forsiden