Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 17

Her er en ny luke i årets kalender på Gamer.no.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Spill til Wii og Wii U

New Super Mario Bros. U.
Pandora's Tower.

I dag har vi skrapt sammen tre flotte spill fra Nintendo: Plattformspillet New Super Mario Bros. U (Wii U), eventyret Pandora’s Tower (Wii) og rytmespillet Beat the Beat: Rhythm Paradise (Wii).

New Super Mario Bros. U er et splitter nytt plattformspill på Nintendos like ferske stuekonsoll, og det hele er veldig gjenkjennelig. Her får vi tradisjonell, sideskrollende plattformhopping med HD-grafikk og flerspiller for opp til fire deltakere.

Pandora's Tower er et utradisjonelt action-rollespill satt sammen av en rekke spillelementer. Her får spilleren bryne seg på både slåssing, klatring og utforsking, på veien mot å redde Ceres fra en stygg trolldom.

Beat the Beat: Rhythm Paradise et sjarmerende japansk rytmespill hvor to knapper er alt du trenger for å kose deg. Det betyr imidlertid ikke at det er lett. Her kreves nemlig god rytmesans og et hodt minne for å lykkes.

For å delta i trekningen om denne pakka må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 18. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Anmeldelse: New Super Mario Bros. U

Siste fra forsiden