Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 7

Ny dag, nye premier, nye vinnersjanser.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Tre spill for Nintendos håndholdte

New Super Mario Bros. 2.
Professor Layton and the Miracle Mask.

I dag er premien tre knallgode spill for 3DS og DS: Plattformspillet New Super Mario Bros. 2, rollespillet Pokémon Black Version/White Version 2 og eventyrspillet Professor Layton and the Miracle Mask.

New Super Mario Bros. 2 er klassisk Super Mario slik de fleste kjenner han. Prinsessen skal reddes, og dermed er det duket for en ny redningsaksjon med de italienske rørleggerne i spissen.

Pokémon Black Version/White Version 2 er et trivelig og lettfattelig rollespill, og seriens første direkte oppfølger. Handlingen er ny, og vi stifter bekjentskap med nye figurer, rivaler og gymlærere.

I Professor Layton and the Miracle Mask møter vi nok en gang Layton og hans assistent Luke, som får nye gåter å løse i miraklenes by. Her serveres vi en hjernetrim, et engasjerende eventyr med eminente figurer, stemmeskuespill og interessante verdener.

Hvis du vil være med i trekningen om denne spillpakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 11. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden