Kid Icarus har endelig fått slippvindu

Den flyvende pjokken Pit får 3DS-comebacket sitt neste vår.

Kid Icarus: Uprising var et av de aller første spillene som ble vist til Nintendo 3DS, og skulle være et av de viktige lanseringsspillene til den håndholdte konsollen. Comebacket til den flyvende gutten Pit har likevel latt vente på seg, og det er først nå vi har fått en ny og forhåpentligvis endelig utgivelsesmåned: mars 2012.

Sånn ser Pit ut nå for tiden.

Spillet utgis den 23. mars i USA, ifølge Gamespot, og det er grunn til å tro at vi europeere kan vente skytespillet i tredjeperson til rundt samme tid.

Kid Icarus: Uprising lar oss snøre på skinnsandalene til den togakledde englegutten Pit, som må stoppe reinkarnasjonen av erkefienden sin Medusa. På veien må han nedkjempe ulike fiender i brett som er inndelt i tre distinkte deler: en innledende flyvedel med luftkamp, en bakkedel hvor han slåss mot eklinger på landjorda og en avsluttende sluttbosskamp.

Når spillet utgis har det gått akkurat 20 år siden forrige spill i serien, Kid Icarus: Of Myths and Monsters til Game Boy. Dermed må det være lov å kalle dette en etterlengtet tilbakekomst for englegutten.

Les også: Nintendo sparer på godsakene
Les også: – 3DS trenger bedre spill

Trailer fra E3 i år.

Siste fra forsiden