Kratos er tilbake på PS3

Sony har omsider avslørt forløperen God of War: Ascension.

Det har lenge ligget i kortene at Kratos ikke er ferdig med hevntoktet sitt, gjennom butikklekkasjer og pratesyke bidragsytere. Man kunne nok likevel gjettet seg til at Sony ikke ville si seg ferdig med en av sine mest ikoniske og velrenommerte spillfigurer riktig enda.

I dag ble det avslørt at krigsguden får en tilbakekomst til PlayStation 3, i den splitter nye hevnfloka God of War: Ascension. Det lærte vi fra Gamespot, men du kan selv ta en titt på annonseringstraileren nederst på denne siden.

Forløper

I den rykende ferske videoen er det ingen klipp fra selve spillet å se, men en forteller legger frem noen veldig tydelige hint til en forløper til de seks eksisterende spillene om Kratos. Her kan det se ut til at handlingen omtaler tiden før han ble «The Ghost of Sparta».

Fra før av har det gått snakk om at det kommende God of War-spillet får en samarbeidsmodus, noe som i så fall ville vært første gang for serien.

Selv om Sony selv ikke har gått ut med en slippdato, har det vært spekulasjoner i lange tider. Allerede i høst ble det snakk om at et nytt God of War skulle komme i september 2012. Det kan du likevel ta med en klype salt.

Vi anmeldte også God of War III da det kom i 2010. Vår egne greske krigsgud Øystein fant så mye til felles med Kratos at han like greit ga full pott til actionspillet.

Trailer.

Siste fra forsiden