Lord of the Rings Online får ridekamper

Utvidelsen Riders of Rohan øker også høyeste erfaringsnivå til 85.

Mange massive nettrollespill har nytt godt av å droppe den obligatoriske månedsavgiften til fordel for mikrotransaksjoner. The Lord of the Rings: Online er ett av dem, og opplevde en solid popularitetsøkning da det ble free to play for to år siden.

Dette er en del av LOTRO slik vi kjenner det.

Store deler av spillet kan nytes uten prislapp, men de som investerer noen speciedaler får ekstra fordeler. Snart kommer det blant annet enda en utvidelse, kalt Riders of Rohan, som loves å være den største innholdsoppdateringen siden ekstrapakken Mines of Moria fra 2008. Det skriver utgiver Warner Bros. i en pressemelding.

Som navnet antyder skal man kunne slå følge med Rohan-rytterne på hesteryggen, der man opplever fellesskapets splittelse på Amon Hen og får alliere seg med Fangorn-entene, blant andre ting. Det høyeste erfaringsnivået økes til 85, samtidig som man skal få sjansen til å slåss fra hesteryggen for aller første gang.

Utvidelsespakken har ikke noen slippdato enda, men kommer i løpet av høsten. Prisen er ikke satt.

Riders of Rohan blir den fjerde ekstrapakken til MMO-spillet, etter Mines of Moria, Siege of Mirkwood og Rise of Isengard.

Siste fra forsiden