Mer zombieslakt til Dead Island

Utvidelsen Bloodbath Arena kommer neste uke.

Dead Island har blitt en gigantsuksess for polske Techland, som definitivt ikke er ferdige med zombiespill enda. De registrerte nylig domener for et prosjekt kalt «Dead World» – en mulig oppfølger til sandkassespillet fra tidligere i år.

Dette var et smart trekk av Techland.

Først har de likevel utvidelser til Dead Island på vei, og den første av dem kommer allerede neste uke. Bloodbath Arena skulle egentlig slippes i oktober, men ble utsatt så utviklerne kunne fokusere på å rette opp noen uheldige spillfeil ved utgivelse, skriver Gamespot.

Hjernebølgebombe

Den nedlastbare ekstrapakken kommer 22. november til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3. Hovedinnholdet er arenalignende utfordringer i fire ulike områder, hvor man skal slå ihjel horder av invaderende zombier uten å miste livet selv.

Fremgangen kan måles og spores via en ledertavle, så man også kan håne kompisene for at de ikke er like flinke til å slå ihjel vandøde. Utvidelsen kommer også med det nye våpenet «brain wave bomb», som høres ordentlig vondt ut. Erfaringspoeng og gjenstander fra Bloodbath Arena overføres til den vanlige figuren din.

Dead Island ble utgitt 9. september, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Ga ut uferdig Dead Island
Les også: Dead Island blir spillefilm

Siste fra forsiden