Metro: Last Light - gratis

Metro: Last Light er gratis på Steam den neste uka

Skytespillet feirer tiårsjubileum.

Deep Silver

4A Games feirer ti år siden lanseringen av Metro: Last Light. I den forbindelse gir utvikleren bort gratis eksemplarer av skytespillets Complete Edition.

Gratistilbud.
Deep Silver

Tilbudet gjelder frem til og med 25. mai. Alt du må gjøre for å sikre deg et eksemplar er å svinge innom spillets Steam-side og trykke på knappen merket «Legg til i konto».

Du får beholde spillet og kan spille så mye du vil selv etter kampanjeperioden er over. Resten av Metro-serien er for øvrig også på tilbud, med rabatter på opptil 80 prosent.

Spennende eventyr

Vi lot oss imponere av Metro: Last Light da det kom til verden i 2013. Opplevelsen var ikke uten feil, men serverte et spennende eventyr i en svært dyster verden.

– Reisen i seg selv er særs spennende, og det faktum at spillet stadig viser deg hvor du er og har vært mellom de ulike kapitlene er et overraskende positivt grep. Jeg fikk en tilknytning til metroen, og idet rulleteksten snek seg over skjermen etter nærmere ni timer i Moskvas massive undergrunn følte jeg at jeg virkelig hadde opplevd noe, konkluderte Espen Jansen den gang.

LES OGSÅ: Her er spillene du får med PlayStation Plus i mai »

Siste fra forsiden