Death Stranding

Mye dramatikk i Death Strandings offisielle lanseringstrailer

Se traileren som varer intet mindre enn åtte minutter.

Etter mye mystikk og mange ubesvarte spørsmål er Death Stranding nå omsider rett rundt hjørnet, og som seg hør og bør markeres dette med en offisiell lanseringstrailer.

I likhet med det meste som er relatert til Kojimas nye spill er også traileren, som du kan se øverst, litt utenom det vanlige. Den varer nemlig hele åtte minutter.

Videoen serverer både en god porsjon av historien i spillet, hvor mye sterke følelser er i sving, og hittil usette deler av de mange utfordringer som venter spillerne – deriblant noe som ser ut som en sjefskamp.

Skjermdump/YouTube

Action i åpen verden

Death Stranding ble først avduket på E3-messa i 2016, året etter Kojimas mye omtalte brudd med Metal Gear-eier Konami. Det dreier seg om et actionspill satt i en åpen verden, med flere kjente fjes på rollelisten – inkludert komikeren Conan O'Brian.

Spillet har et sterkt fokus på historiefortelling, som er åpenbart fra den nye traileren, mens de spillmekaniske detaljene ennå forblir noe vage – selv om del allerede er vist frem i lengre videoer.

Death Stranding var i utgangspunktet markedsført som en PlayStation 4-tittel, men nylig kom det frem at spillet også skal finne veien til PC-plattformen til sommeren neste år. På PlayStation 4 kommer spillet den 8. november.

Du trenger ikke «spille» Death Stranding i vanlig forstand.
Ifølge Kojima kan spillet i stedet oppleves som en film »

Siste fra forsiden