Nå åpner Tribes: Ascend for alle

Skytespillet setter betaslusene på vidt gap fra i dag av.

Tribes-serien har stått stille de siste åtte årene, og de som foretrekker heseblesende skytespill med rakettpakker på ryggen og fyrige kjøretøy har måttet se andre steder. Nå er det likevel ikke lenge til Hi-Rez Studios slipper sin tolkning av serien, og de trenger deres hjelp til å prøvekjøre spillet.

Tribes-comebacket har vært svært populært så langt.

Fra klokken seks i kveld kan alle som ønsker det gå inn på den offisielle hjemmesiden til Tribes: Acend, laste ned betaklienten og spille uten en betanøkkel eller andre krav. Det fant vi ut hos Joystiq.

Stor oppdatering

Den lukkede betaversjonen skal ha gått over all forventning, med over 300 000 deltakere. Figurene derfra videreføres idet slusene åpnes enda litt mer, samtidig som en ny oppdatering legger til noen trailerlaster med nytt innhold.

Det vil blant annet si en helt ny spillmodus: Arena Deathmatch. I tillegg får også Capture The Flag- og Team Deathmatch-spillere leke seg med et par nye kart. Soldat-klassen tilgodeses med to nye gjenstander, Doombringer og Brute får nye rustninger og det blir endelig lov å endre navn. Den generelle spillbalansen skal de også ha strammet mutrene til.

Tribes: Ascend er et flerspillerbasert skytespill satt i fremtiden. Spillet vil basere seg på free to play-forretningsmodellen, og setter samarbeid i fokus. Fullversjonen lanseres en gang i løpet av første kvartal i år, altså innen utgangen av mars måned. Da er det Windows-spillere som kan smøre seg mellom hendene.

Siste fra forsiden