Nå kan du sikre deg The Secret World-betaen

Om du forhåndsbestiller er du garantert både tidlig tilgang og et forsprang.

Egentlig skulle vi hatt The Secret World i hendene allerede, men historien går slik at norske Funcom trengte mer tid til å finpusse magnum opuset sitt. Nå entrer de snart sluttspurten for utviklingen, og i den anledning åpnes slusene virkelig for betatesting av det etterlengtede massive nettrollespillet.

Det meste er mulig i The Secret World.

11. mai begynner de såkalte betahelgene, hvor man skal få anledning til å prøvespille The Secret World stort sett hver eneste helg frem til utgivelsen 19. juni. Her er det ventet at noen av de med betasøknader inne får delta, men du kan også sikre deg en plass ved å forhåndsbestille spillet fra i dag av.

Hver betahelg loves å være annerledes fra den forrige, og nye steder og oppdrag legges til for hver uke som går, ifølge en pressemelding fra utgiver EA.

Forhåndsbestillingen skjer via spillet offisielle hjemmeside, og skal by på bonuser som fire dagers tidligere tilgang til fullversjonen, en t-skjorte til spillfiguren din, en spesiell gjenstand som lar deg opptjene erfaringspoeng kjappere, anledning til å reservere navnet på spillfiguren før lansering og ett av tre dyr som bistår deg i kamp.

Massiv skyggeverden

The Secret World er et massivt nettrollespill satt til en tilnærming av vår tid og verden, hvor alle sagn, myter og konspirasjonsteorier viser seg å være sanne. Spillerne tar utgangspunkt i tilhørighet til én av tre fraksjoner: Illuminati, Dragon og Templars, og kjemper mot mørke og ondskap i rollen som en spillfigur med en fri utvikling løsrevet fra figurklasser og erfaringsnivåer.

Vi har selv lagt en massiv økt med MMO-et bak oss, men tok også en titt på de aller nyeste tilleggene allerede sist måned. Før det har vi intervjuet både sjefsdesigneren og produsenten for det digre spillet.

Siste fra forsiden