Neste Windows får Xbox Live

Vi kan være et steg nærmere Xbox 360-spill på PC.

Windows 8 er fortsatt omringet av rykter, og det neste operativsystemet til Microsoft har ikke engang en slippdato enda. Nye detaljer om funksjonene lekker stadig ut, og nå har vi fått nyss i at oppfølgeren til Windows 7 kommer med offisiell støtte for Xbox Live.

Den Microsoft-ansatte bloggeren Larry «Major Nelson» Hryb som røper dette i bloggen sin. Xbox Live skal gi PC-brukere tilgang til spill, musikk, filmer og TV-programmer på tvers av konsollene. Eksakt hva dette betyr er noe de vil gå nærmere inn på i tiden som kommer.

Det første skjermbildet fra PC-versjonen av Xbox Live.

Støtte for Xbox-spill?

Tidligere har det blitt spekulert i at Windows 8 skal gjøre det mulig å spille Xbox 360-spill på datamaskiner. Xbox Live-støtten bekrefter ingenting, men gjør det i det minste langt mer sannsynlig at Microsoft har planer om dette.

Det kan også åpne for spilling på tvers av plattformer, noe Microsoft har vært konsekvent negative til etter kalkunen Shadowrun. Skytespillet støttet spilling mellom Windows Vista og Xbox 360, men etterslep og ferdighetsforskjeller gjorde denne støtten nær ubrukelig.

Siste fra forsiden