Nintendo pusler med nytt Super Mario

New Super Mario Bros. 2 kommer til 3DS.

Tidligere denne måneden skrev vi at Nintendo planla å annonsere et nytt Mario-spill under årets E3-messe i juni, men allerede nå har den japanske spillgiganten lettet litt på sløret.

I en direkteoverført videopresentasjon i helgen viste de frem New Super Mario Bros. 2 til 3DS.

I spillet vender den trinne rørleggeren tilbake til sine 2D-plattformrøtter og skal vi tro pressemeldingen er det et sideskrollende eventyr med Mario, Luigi og de andre kjente og kjære figurene vi har i vente.

Skjermdump fra videopresentasjonen.

New Super Mario Bros. 2 skal etter planen lanseres i Japan og Amerika i august, men noe europeisk lanseringtidspunkt er ennå ikke kjent.

Kirby-fest

I tillegg til et nytt Mario-eventyr, har Nintendo store planer for en annen kjent figur, forteller de i videopresentasjonen.

Rosa og runde Kirby fyller nemlig 20 år i år, og det skal feires. Blant annet skal Nintendo lansere en spesiell «jubileumsdisk» til Wii senere i år.

Disken skal inneholde en rekke tidligere utgitte Kirby-spill, men nøyaktig hvilke titler det er snakk om har Nintendo foreløpig ikke uttalt seg nærmere om. Dersom de følger i fotsporene til Marios 25 års-jubileumsdisk, vil det antagelig være snakk om en ren nostalgitripp av eldre titler.

Les også: Anmeldelsen av Super Mario 3D Land

Toppbildet er hentet fra New Super Mario Bros. Wii.

Siste fra forsiden