Nok et Hitman-spill på vei

Square Enix' nye storstudio skal ta Agent 47 til neste generasjon.

Agent 47 gjør seg allerede klar for et comeback med Hitman: Absolution, som vi fikk en fornøyelig gjennomgang av i sommer. Det er likevel ikke de eneste planene Square Enix har for leiemorderserien i overskuelig fremtid.

Hitman: Absolution kommer neste år.

Utgiveren har planer om å starte et splitter nytt spillstudio i Montreal i løpet av neste år. Her skal hele 150 utviklere få sitt levebrød. Deres første prosjekt er angivelig et helt nytt Hitman-spill til neste generasjons konsoller, ifølge en av Eurogamers betrodde kilder.

Danskene hjelper til

Dette blir det første spillet i serien som danske IO Interactive ikke utvikler selv, og de har visstnok sendt tre av sine viktigste hjerner over til Montreal for å bistå utviklingen.

Utviklingen av det nye spillet skal ikke være et tegn på at serien er i ferd med å glippe fra de opprinnelige utviklerne. Planen skal i stedet være å korte ned tiden mellom hvert Hitman-spill. For øyeblikket er det nesten seks år siden vi fikk det forrige spillet i serien, Hitman: Blood Money.

Samtidig er det klart at Square Enix' andre studio i samme by, Eidos Montreal, utvider staben med 100 nye stillinger. Deres siste spillutgivelse var Deus Ex: Human Revolution, et strålende skytespill med rollespillelementer, og nå jobber de visst på et helt nytt prosjekt. I tillegg vet vi at de arbeider videre med Deus Ex og etterlengtede Thief 4.

Siste fra forsiden