Nok et Hitman-spill på vei

Nok et Hitman-spill på vei

Square Enix' nye storstudio skal ta Agent 47 til neste generasjon.

Agent 47 gjør seg allerede klar for et comeback med Hitman: Absolution, som vi fikk en fornøyelig gjennomgang av i sommer. Det er likevel ikke de eneste planene Square Enix har for leiemorderserien i overskuelig fremtid.

Hitman: Absolution kommer neste år.
Hitman: Absolution kommer neste år.

Utgiveren har planer om å starte et splitter nytt spillstudio i Montreal i løpet av neste år. Her skal hele 150 utviklere få sitt levebrød. Deres første prosjekt er angivelig et helt nytt Hitman-spill til neste generasjons konsoller, ifølge en av Eurogamers betrodde kilder.

Danskene hjelper til

Dette blir det første spillet i serien som danske IO Interactive ikke utvikler selv, og de har visstnok sendt tre av sine viktigste hjerner over til Montreal for å bistå utviklingen.

Utviklingen av det nye spillet skal ikke være et tegn på at serien er i ferd med å glippe fra de opprinnelige utviklerne. Planen skal i stedet være å korte ned tiden mellom hvert Hitman-spill. For øyeblikket er det nesten seks år siden vi fikk det forrige spillet i serien, Hitman: Blood Money.

Samtidig er det klart at Square Enix' andre studio i samme by, Eidos Montreal, utvider staben med 100 nye stillinger. Deres siste spillutgivelse var Deus Ex: Human Revolution, et strålende skytespill med rollespillelementer, og nå jobber de visst på et helt nytt prosjekt. I tillegg vet vi at de arbeider videre med Deus Ex og etterlengtede Thief 4.

Kommentarer (3)

Black Week

tirsdag

Følg alle tilbudene på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen