Nvidia lager Fallout 4-modifikasjon

«Vault 1080» introduserer nye oppdrag i en mørk og skummel verden.

Oppdatering 3. september: Vault 1080-modifikasjonen er nå lansert og kan lastes ned fra Bethesda.net.

Opprinnelig sak følger.

Nvidia er nok best kjent som en ledende produsent av grafikkort, men selskapet sysler også med spillutvikling på si. Denne uken annonserte Nvidias Lightspeed Studios at det arbeider med en modifikasjon til Fallout 4, som skal lanseres 2. september.

Grafiske forbedringer og nye oppdrag

I og med at det er Nvidia som står bak kommer det neppe som en overraskelse at modifikasjonen – som heter «Vault 1080» – introduserer flere grafiske forbedringer til Fallout 4. Blant annet loves vi bedre lyseffekter og mer realistiske skygger, som setter et uhyggelig preg på både spillet generelt og modifikasjonens nye område:

Belysningen er ikke spesielt god i Vault 1080.
Nvidia

– Vault 1080 bruker sine skummelt realistiske lys- og skyggeeffekter for å danne kjernen i opplevelsen. Det er en mørk og faretruende reise selv før du beveger deg under bakken, der du ferdes gjennom fiendtlige myrområder for å finne ruinene av en tåkebelagt kirke, forteller Nvidias Steve Williams.

Spillere som tar seg frem til kirken vil kunne utforske modifikasjonens titulære hvelv, der man finner nye farer, utfordringer og oppdrag. I Vault 1080s bekmørke tuneller har beboerne begynt å tilbe mørket, og de er ikke spesielt glade i inntrengere. Spillere må finne hemmeligheten som skjuler seg i hjertet av Vault 1080, og deretter bestemme skjebnen til hvelvets innbyggere.

Nvidia har foreløpig ikke offentliggjort noen systemkrav for modifikasjonen, men man vil etter all sannsynlighet trenge en ganske kraftig maskin for å få mest mulig ut av de grafiske forbedringene. Vault 1080 kommer tilsynelatende kun til PC, og blir tilgjengelig via Bethesda.net.

Fallout 4 fikk nylig en egen fornøyelsespark.
Se traileren for Nuka-World-utvidelsen »

Siste fra forsiden