Ny vampyrutvidelse til Magicka

Og hovedspillet har passert 1,3 millioner solgte eksemplarer.

HÄRINGE (Gamer.no): Vi er på det årlige pressearrangementet til spillselskapet Paradox. Her skal vi ta en titt på mange av de spennende nisjespillene til svenskene, og snakke med utviklere fra verden over.

Det har allerede vært en pressekonferanse, hvor Paradox-direktør Fredrik Wester og altmuligmannen Shams Joriani kunne annonsere flere nye spill i året som kommer. Blant annet en helt ny utvidelse til trollmannspillet Magicka.

Den ordinære utgaven av Magicka.

The Other Side of the Coin kommer på senhøsten, og byr på et helt nytt perspektiv. I stedet for å styre en av de fire viltre magikerne, inntar man denne gangen rollen som vampyren Alucard og hans tre dødsmagiker-håndlangere.

Mulig konsollversjon

Som tidligere er fokuset på bisarr humor som harselerer med bransjen ellers, tusenvis av kombinasjoner av ulike typer magi og samarbeidsspilling mellom opptil fire spillere. Målet er å forpeste det allerede slitne forholdet mellom mennesker, dverger og alver.

Alt foregår i en helt ny verden med alvetema, hvor man må tekkes helt nye oppdrag og får oppleve en helt ny historie. Spillerne får også tilgang til nok et utfordringsbrett og mulighet til å spille som en Necromancer i spiller mot spiller-kamper.

Magicka: The Other Side of the Coin utgis i første omgang til Windows, og skal ha en veiledende pris på rundt 25 norske kroner. En angivelig skrivefeil i det offisielle programmet for arrangementet snakker om en Magicka-utgave til konsoll, men den er foreløpig ikke offisiell.

Dette er den tredje store utvidelsen til Magicka, som tok spillere med storm i fjor. Den første utvidelsen, Magicka: Vietnam, solgte over 500 000 eksemplarer, og ble etterfulgt av The Stars Are Left. Kjernespillet ble kjøpt rundt 1,3 millioner ganger.

Vi kommer tilbake med flere annonseringer og sniktitter fra Paradox-arrangementet i dagene som kommer. Turen og oppholdet er betalt av Paradox Interactive.

Siste fra forsiden