– Ny Xbox annonseres i januar

Ryktene hevder at Microsoft avslører neste generasjon på CES-messen.

Mange tror at Microsoft igjen vil være før Sony med sin nye konsoll, etter at de gjorde stor suksess på det med Xbox 360. Selskapet har likevel ikke lettet sløret av noen deler av utviklingen av den nye konsollen enda, og det er uvisst når de ønsker å utgi den.

Neste Xbox fletter nok inn Kinect tett.

Ryktene svirrer selvsagt, og et av de heteste går ut på at Microsoft viser frem sin neste spillkonsoll under elektronikkmessa CES i Las Vegas. Den går av stabelen den 10. januar, og er et yndet sted for annonseringer av dette slaget.

Klar til jul?

Det skal være maskinvaren som vises i første omgang. Ifølge en ryktesmed franske Xboxygen har snakket med (via CVG) kommer konsollen til å inneholde en sekskjerners prosessor, et skjermkort fra AMD og 2GB DDR3 RAM.

Utviklingen av konsollen er angivelig todelt: Gjengen i Loop tar seg av programvaren og Infinity snekrer på maskinvaren. Sistnevnte skal visstnok ha gjort en innsats for å tilby en konsoll som er både mye mindre og billigere enn forgjengeren. Kinect-integrering skal også være et viktig tema.

Om disse ryktene stemmer, kan det være at neste Xbox er klar for butikkene allerede til julen 2012.

Les også: – Neste konsollgenerasjon blir den siste
Les også: Neste Windows får Xbox Live

Siste fra forsiden