Anthem får gameplay-serie

Ny YouTube-serie skal gi et detaljrikt innblikk i Anthem

En ny YouTube-serie skal gi oss enda mer informasjon om Anthem inn mot lansering den 22. februar. Men allerede 1. februar vil du kunne oppleve spillet selv - en åpen demo blir tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og Origin-plattformen på PC, og vil vare frem til 3. februar.

Colussus, Interceptor, Ranger og Storm er draktene du kan velge mellom. Foto: EA
EA

I den første episoden av gameplay-serien, viser regissør John Warner oss hvordan du kan utifra din foretrukne spillestil velge én av fire ulike drakter. Her får vi se en detaljert beskrivelse på hvilke ulike modifikasjoner du kan gjøre på din drakt, og hvordan valgene dine påvirker opplevelsene i et oppdrag eller i den åpne sandkassen.

Vil ikke gjøre samme feil som med Star Wars Battlefront II

I 2017 skapte EA mye frustrasjon med deres bruk av mikrotransaksjoner i Star Wars-spillet. Ifølge selskapet førte dramaet til lavere salgstall enn forventet. Med et ønske om at dette ikke skal skje igjen har EA lovet og ikke gå i samme felle med Anthem, som de gjorde med Battlefront II. Patrick Söderlund, som var leder for design og innovasjon i EA, forsikret om dette i et intervju med The Verge.

LES OGSÅ: Hva er det BioWare gjør med Anthem?
LES OGSÅ: – EA har kansellert kommende Star Wars-spill »

Siste fra forsiden